hur man mjuka upp stela lädersäten bil

hur man mjuka upp stela lädersäten bil

Läderklädsel är det självklara valet för många förare, och de är alltid ett populärt alternativ med bilköpare. Många förare föredrar helt enkelt naturligt utseende och känsla av läder och dessa platser kan vara mycket bekvämare än både vinyl eller tyg. Men läder säten har några nackdelar som läder kan stelna över tid, vilket orsakar sprickor och andra skador. Att veta hur man kan föra dessa platser till de tidigare smidighet kan hjälpa dig att undvika kostsamma skador

Du behöver:
renare Flytande läder.
Saddle tvål.
Mink olja.
Ren trasa.
Trasor.
Pappershanddukar.


1.
Rengör hela ytan av sätet noga. Använd en flytande läderrengöring finns på ditt lokala auto leverans butik och gnugga renare i hela lädrets yta. Se till att få ner i skrymslen och vrår av sätet. Låt läderrengöring att sjunka ner i stolen i några minuter, sedan använda en pappershandduk eller ren trasa för att torka bort eventuellt överskott.
2.
Doppa en ren trasa i vatten och sedan i en burk sadel tvål. Flytta trasa runt tills du har en bra skum sedan noggrant arbete sadeln tvål i ytan av lädersäten. Återigen, att du får ner i alla små vinklar och vrår i stolen. Fästa särskild uppmärksamhet vid de områden som är torra, spruckna eller skadade på annat sätt.
3.
Kontrollera färgkod för de platser i bilen genom att titta på etiketten inuti förarsidan dörr. Många tillverkare listar viktig information på detta område, till exempel koder för yttre färg, bilens interiör och säten.
4.
Köp en läder färg konservator från din lokala auto leverans butik eller online. Applicera färgen konservator generöst på sätena och gnugga in den Var noga med att torka bort eventuellt överskott med en pappershandduk eller ren trasa.
5.
Överväg att använda mink olja på sätena om de är mörka. Mink olja kan mörkna lädret så att det inte bör användas på ljusa lädersäten bil. En periodisk tillämpning av mink olja ger skydd mot vattenskador och gör lädret mjukare och smidigare.


Relaterade artiklar


hur man flytta ett bilbatteri
hur man återställer en Mercedes tjänst ljus
hur man byter en RX8 oljefilter
hur man kan eliminera lukt från bilen ventiler
hur man ändrar en syresensor i en GMC Envoy
hur man återställer ljuset sätet sensorn i en BMW
hur man hälla gas från en gas kan i en bil
Vad är en automatisk låsning bakre differential?
hur man sparar pengar på gas och grönare
hur man ladda ett 12V DC laddningsbart blybatteri