hur man kan räkna överföring utväxling

hur man kan räkna överföring utväxling

Automobiles har vanligen en av två typer av växellådor: manuella och automatiska. Oavsett vilken typ din bil har, de båda fungerar på samma sätt: de innehåller ett antal olika uppsättningar av växellådor som kan ändras för att möjliggöra ett brett spektrum av fordonshastigheter. Bob Mehlhoff, en författare för Chevy High Performance, säger att "en bil använder utväxling i både överförings-och drivaxeln att föröka makt de två skadekvoterna multipliceras lika med slutlig utväxling. . "

Du behöver:
stålborste.
Wrench, 10 mm.


1.
Öppna en miniräknare utväxling, som en som "The Grimm Jeeper" (kan en länk finns i avsnittet Referenser ).
2.
Välj överföring alternativ som passar ditt fordon. Om din maskin är inte listade kan du skriva in dina egna siffror, om du känner till redskap i din sändning. Se till att notera om ditt fordon har en omvandlare låsning vridmoment.
3.
Välj lämpligt överföringen. Om din inte finns med i listan kan du ange din egen information som du gjorde i föregående steg.
4.
Ange under enheten information, eller lämna det som "ingen" om fordonet inte användas under enheten. Återigen, i tillämpliga fall, ange din egen information om ditt system inte är börsnoterat.
5.
Skriv in din axel utväxling. Det finns ingen rullgardinsmenyn, så ange ditt förhållande, som form accepterar alla nummer du valt.
6.
Välj ditt fordons däck storlek och ange det (antingen inches eller metriska). För den mest exakta förhållandet beräkningen bör du mäta däcken själv, eftersom däck mätningar är oftast av med delar av en tum.
7.
anpassa både varvtal och hastighet i formuläret längst ner på sidan.
8.
Hit beräkna-knappen när färdiga för att få lämplig utväxling för ditt fordon.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa vindrutetorkare från att hoppa på glaset
hur reparera repor på aluminium fälgar
hur man rengör en O-ring
hur du tar bort fastnat lug nut bultar som inte kommer att skruva under däckbyte
hur man målar en grundfärg på en automatisk
hur man fixar trassligt säkerhetsbälten
hur man kan förbättra ford diesel prestanda
chevy dörr avlägsnande
hur man byter en oljestickan
idéer för bil fönster färg