syntetiska vs syntetisk blandning motorolja

syntetiska vs syntetisk blandning motorolja

Syntetisk motorolja och syntetisk blandning motorolja är två olika typer av motorolja. Båda har sina fördelar och nackdelar, och det lönar sig att forskning som bäst passar din bil

Funktioner

Syntetisk motorolja är motorolja som är gjord av raffinering och förädling syntetiska kemikalier. Synthetic Blend motorolja är motorolja som görs genom att kombinera syntetisk motorolja och traditionella petroleum-baserade motorolja. Mängden av syntetisk motorolja innehåll i syntetisk blandning motoroljor är 10 procent eller mindre.

Funktion

Syntetiska motoroljor håller längre än traditionella motoroljor eftersom de motstår nedbrytning och höga temperaturer mer effektivt. Synthetic Blend motorolja tenderar att pågå lika länge som traditionella motoroljor, eftersom traditionell olja är den viktigaste ingrediensen.

Kostnad

Syntetiska motoroljor och syntetisk blandning motoroljor tenderar att kosta upp till tre till fyra gånger mer än traditionella motoroljor.

Överväganden

Både traditionella och syntetiska blandning motoroljor måste bytas var 3. 000 miles. Syntetiska motoroljor kan ändras varje 6. 000 miles.

Varning

Synthetic Blend motorolja inte erbjuder mycket till kund, och marknadsförs eftersom de är extremt billigt för tillverkarna att producera.


Relaterade artiklar


hur man återställer larm byta olja på en jeep jk
hur man kan återställa auto yttre vinyl
hur reparera ett hål i ett avgassystem
Hur identifiera ett problem bränslepumpen på en Land Rover
hur man byter krängningshämmaren buskar
hur du ändrar strålkastarna på en Chevrolet Venture
hur man rengör rost korrosion
hur man kan anpassa en TP-sensor på en Jeep Wrangler
hur man hittar en skallra inuti bilen
hur man rengör en Silverado syresensor