hur man kan förhindra din bil från spinning ute på isiga vägar

hur man kan förhindra din bil från spinning ute på isiga vägar

Om du bor i ett snöigt tillstånd såsom Minnesota eller Colorado ett stort problem på vintern hindrar bilen från spinning ut på en isig väg stad eller motorväg produceras av snötäckta vägar. Det finns förebyggande åtgärder som du kan vidta för att minska dina chanser att snurra ut på väg till jobbet eller till affären, men det viktigaste att tänka på är att agera innan snön har redan kommit så du inte riskerar möjligheten att det händer. Genom att vidta dessa åtgärder noga, är du inte bara spara din bil från att få till en olycka, men också att skydda dig själv från möjligheten att bli skadad i en olycka. Lastbilar, stadsjeepar och framhjul bilar kör är en fördel på vägen kommer vintern eftersom de tenderar att lyckas bättre i snön, men alla personer som körde ett fordon bör följa dessa steg för att göra alla på vägen känner sig säkrare.

Du behöver:
Två till tre u00A3 20 sandsäckar för baksidan av din bil
. Vinterdäck.
Sidewalk salt.
Spade eller snöplog.
Common Sense


1
Sätt vinterdäck på bilen:. . Innan vintern kommer besöka din lokala däckhandlare eller om du redan har köpt vinterdäck och har en mekaniker i familj som kan sätta däck på, slå ut dina vanliga däck med hög däck dragkraft snö. Dessa däck är ekonomiska och bör pågå igenom ett par vintrar eftersom du kommer bara att använda dem under vintermånaderna med tung snö.
2.
Stopp vid en lokal plantskola, varuhus med en utomhus avsnitt, eller en järnaffär för att plocka högst två, tre 20 påsar LB sand att placeras i bagageutrymmet eller den bakre änden av bilen så långt bak som möjligt. Dessa sandsäckar kommer att väga bilen ner en ansenlig mängd och förhindra att din bil från "fisk svans" (när den bakre änden av bilen svänger tillbaka på tillbaka på grund av is eller snö på vägen).
3
Park bilar i garaget. Ett enkelt sätt att förhindra att din bil från spinning ut är att hålla snön från däck genom parkering i garage där snö inte kan stapla upp på däck. Detta förhindrar även isbildning på baksidan av dina däck som kan orsaka problem med spinning på grund av att isen kan brytas av och att dina däck kan få fastnat och inte fungerar.
4.
spade eller plog din uppfart regelbundet: För att förhindra att snurra ut och hålla snön borta från däcken bra att träna regelbundet är skottat och plöjning av enheten vägen när tung snö kommer. När ni gör detta, är du att snön från klumpförebyggande på dina däck som du lämnar ditt hus varje dag därför att förhindra en eventuell spin ut på vägen på grund av hård snö eller is på däcken.
5.

Lägg ner trottoaren salt eller sand på din disk sätt: Gör detta när det finns is eller snö som täckt för en stund från en slask och is storm eller när snön har smält och sedan frös. Detta kommer att förhindra halka på fötterna och även risken för sladd på enheten sätt med din bil
6
Använd ditt sunda förnuft när du kör i en snöstorm. . : Om du har bil som hanterar ganska bra på vägen med snö vara omtänksam mot dem som inte har den bästa behandlingen på sina hjul. Normalt lastbilar, stadsjeepar och bilar med framhjulsdrift handtag bättre i snön, men det finns människor där ute med äldre bilar eller med bilar som inte är byggda för vintern och dessa är de som måste vara extra försiktig vid körning på vintern väderförhållanden. Så använd ditt sunda förnuft, sakta ner, inte driva folk på vägen, och förstår att människor är bara är säkra och om de inte går lika snabbt som du skulle vilja att de helt enkelt passera.

Tips och varningar


 • startar bilen innan du lämnar för att värma upp så att du är mer bekväm när man kör i en snöstorm.
 • Kontrollera att du har torkat bort all snö från bilen innan du åker och tina både fram och bak fönster.
 • Om stormen är mycket dålig och sikten är låg, inte lämnar. Vänta tills snön avtar och plogar har varit ute, och sedan lämna till din destination för att garantera din säkerhet när du kör
 • Tvätta inte bilen i mycket kallt väder. Dina lås på bilen kunde frysa upp .
 • Håll bensintank åtminstone halvfullt alla i hela vintern för att förhindra att bensin från frysning.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar strålkastare på en Honda Civic
  hur man kan eliminera slapping vindrutetorkare
  hur du ändrar bromsarna på en Cheva Colorado
  hur man byter olja i en liten generator
  hur du tar bort flagnande färg från ett fordon
  hur reparera en skråma på en hyrbil
  hur man använder ett öre för att kontrollera slitage på däck
  hur man byter en sidkolv batteripolen
  bilbatteri typer
  hur man hittar de bästa däcken för din bil