hur man byter en VW Touareg bromsljus

hur man byter en VW Touareg bromsljus

När bromsljuset på din Volkswagen brinner ut, måste du ersätta det omedelbart. Allt du behöver är en skruvmejsel och ungefär fem minuter. Du kommer att behöva öppna bagageluckan och ta bort plast panel för att komma till både höger och vänster bromsljus. Volkswagen återförsäljare kommer att få särskilt bromsljusen ni behöver för din Touareg. Arbeta bromsljus hjälper till att hålla dig och alla andra på vägen säker

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Nya bromsljus.


1.
Öppna bagageluckan och dra Bagageutrymme klädsel ner på motsatt sida av bromsljuset att exponera plast som täcker fyr. Använd skruvmejsel för att skruva åt låsskruven som håller plastkåpan på ramen för VW.
2.
Dra plastskyddet bort mot stammen för att exponera broms-lampan . Frigöra den säkra flikarna och dra i nödbromsen-lampan ur huset.
3.
Dra ut bromsljuset av lampan och ställ åt sidan. Sätt i det nya bromsljuset i lampan. Pump bromsen för att se till att den nya bromsljuset fungerar.
4.
Byt bromsen lampan till bromsljuset bostäder, ersätta plast som täcker för att täcka lamphuset, byt låsskruven till plasthölje, och dra åt skruven med skruvmejseln. Byt Bagageutrymme klädsel över plast som täcker och nära stammen.


Relaterade artiklar


fordonsindustrin radiator behandlingar
hur man byter från vanliga till syntetisk olja
hur du installerar det bakre vindrutetorkaren på Prius
hur man installerar en drivrem i en Ford Taurus
högt lufttryck kontra lågt däcktryck för bilar
hur man byter tändstift på en Jeep Liberty
Felsökning av en krängningshämmare
hur man gör strålkastarna restaurering på plastlinser
hur man tömma oljan i en bakre differential
hur reparera en tår i bilen täcker