hur du tar bort platt bättringsfärg som är alltför hård

hur du tar bort platt bättringsfärg som är alltför hård

Bättringsfärg är en bekväm lösning för skadade bil färg. Det gör att du kan fylla små områden där färgen har varit kluvet, repig eller skalade från mindre olyckor och allmänna slitage. Misstag kan göras vid tillämpningen av bättringsfärg, och det kan behöva tas bort. Dock kan särskilt tjocka eller gammal bättringsfärg hårdnar och vara ganska svårt att få bort med vanlig rengöring. En väl lösningsmedel kommer att kunna ta bort svåra bättringsfärg och återställa ytan på ditt fordon.

Du behöver:
Bil tvål
. Vatten.
Hink.
Rengöringsduk.
Plastskrapa.
Bomullstuss.
Aceton.


1.
Blanda en liten mängd av bil tvål i en hink med vatten. Fukta en mjuk duk som säkert kan appliceras på fordonets yta med några tryck, såsom mikrofiberduk eller frotté.
2.
Rengöra det drabbade området noggrant för att avlägsna eventuell lös smuts eller rester innan de ansöker kemiska removers. Följ upp med en torr handduk för att eliminera fukt från ytan.
3.
försök försiktigt lyfta bättringsfärg med en plast skrapa. Undvik fördärva underlaget genom att använda endast måttligt tryck tills färgen gradvis skalas av.
4.
Fukta en bomullstuss med aceton för att ta bort envisa resten av bättringsfärg. Detta hushåll lösningsmedel finns i de flesta removers nagellack och säkert löser små mängder färg.
5.
Torka av bättringsfärg med ljus, svepande rörelser tills det börjar tunna. Aceton avdunstar relativt snabbt och kan användas ovanpå den ursprungliga färgskikt utan att skada den. Torka av överflödig färg och aceton från ytan med hjälp av bilen tvål innan ansöka om ett nytt någon bättringsfärg.


Relaterade artiklar


hur du organiserar din bil för vintern
hur man mäter en drivaxel
Hur tar jag bort tejp från min bil?
bilglas repor
hur du tar bort shadowline på en BMW
hur man kör billigare och spara pengar
hur man kan stoppa ett keramiskt broms skrika
hur du tar bort en bakre differential koppla in en Chevrolet
hur man startar en bil på kalla morgnar
hur man förhand eller fördröja tändningen