produkter för rengöring säkerhetsbälten

produkter för rengöring säkerhetsbälten

Säkerhetsbälten ofta går ignoreras som en del av motorfordons invändig rengöring, främst eftersom många förare helt enkelt inte vet vad man ska använda för att rengöra ordentligt. vävt material. Med tiden bilbältena bli smutsig och grungy från bristande omsorg. Ribbings fibrer bryts ner och blir lös och börjar sedan att striden. Den försvagade bälten måste då bytas ut med betydande kostnader.

Varmt vatten

Den bästa produkten för rengöring bilbälte lut-fri tvål och varmt vatten. Tvål och varmt vatten arbeta tillsammans för att lossa grime, makeup och hand och oljor kropp inbäddade i tyget. Kraftigt nedsmutsad bälten kan kräva två eller flera varmvatten och bad tvål innan de är redo för sol torka. Skölj alltid noga sedan torka ordentligt innan du använder bälten. Våta bilbälten aldrig rullas upp i upprullningsdonet. Blekmedel och färgämnen kommer att allvarligt skada bältesband styrka.

Kommersiella Säkerhetsbälte Cleaners

professionell bil detailers flytande rengöringsmedel bilbälte blandat med vatten. Dessa rengöringsmedel är icke brännbara och icke-frätande så att de inte förstör fibrerna bilbältet. Många fungerar också bra som fläckborttagning till små fläckar, rengöring bort dem utan att kräva avlägsnande av bilbälte. Lösningsmedel och rengöringsmedel som innehåller slipmedel ska aldrig användas för att rengöra bilbälte.

Majsstärkelse och talk

majsstärkelse och baby talk kan användas för att ta bort fettfläckar. Borsta bort lös smuts, intorkade och spill fram så mycket av den lösa rester som möjligt är borta. Täck fläcken med babypuder eller majsstärkelse. Lämna den på fett plats över natten eller längre, borsta talk eller majsstärkelse av. De flesta, om inte alla, av fläcken ska försvinna. Men vid behov göra om processen.


Relaterade artiklar


hur man byter en kvicksilver signal bybo tur
hur man får luktar ur bil läder
hur man rengör vätska vindrutetorkare
Hur man testar för slitna Struts
kan återställa polisbilar
hur man gör en 24V med två 12v batterier
hur du vaxa bilen för att ge det den som ny bil glans
hur man installerar Bullitt mustang bromsbelägg
hur man byter smita klustret Durango instrument
hur man skall avgöra rätt storlek bilbatteri