hur du tar bort fläckar surt regn

hur du tar bort fläckar surt regn

Surt regn kommer äta bort på bilens färg, lack och finish om du inte rätta till situationen på en regelbunden basis. Om din bil i allmänhet är skyddad i garaget, kan det bara vara nödvändigt att utföra denna uppgift en eller två gånger om året. Men om du bor i ett område där surt regn är ett problem och du kan inte lagra din bil under tak, så ska du behandla fläckar surt regn så fort de visas, samt även använda denna behandling teknik för att förebygga nya fläckar.

Du behöver:
100 procent bomull trasor.
Bil tvål.
Bilvax.
Bil glasyr.


1.
Tvätta bilen noggrant. Använd rikligt med tvål och mjuk, bomullsdukar rengöring. Kontrollera att alla smuts och skräp är borta från bilen så att du lättare kan platsen problemområden.
2.
Torka av din bil. Använd ren och torr trasor att ta bort all fukt. Du kanske vill låta bilen sitta i 45 minuter eller så efter torkning för att försäkra att den är helt torr.
3.
Wax din bil. Allmänhet, kommer det innebära att applicera vax med en ren, torr trasa, sedan polering av överflödigt vax efter en tillverkare specificerad tid. Använd hård press och cirkulära rörelser att göra din bil glänsa.
4.
Kontrollera bilen för fläckar surt regn. I många fall, tvätt och vaxning måste bort mindre fläckar och syra-regn frågor från målgång.
5.
Behandla återstående surt regn fläckar med fordonsindustrin glasyr. Detta är en lack som kommer att fylla och ta bort etsning och repor som orsakas av surt regn. Gnid på glasyren med en ren bomullsduk. Du kommer att behöva använda måttligt tryck att arbeta glasyren i ytan av bilen tills du ser bara en lätt dimma. Buff denna dis bort, och dina surt regn fläckar bör vara borta ur sikte.

Tips och varningar


 • alltid tvätta, vaxa och polera bilen i skuggan.


 • Relaterade artiklar


  vad man ska göra för en frusen bilbatteri
  hur man rengör nödraketer jeep stänkskärm
  hur platsen reparera klarlack
  syntetiska vs mineraloljor
  hur man återställer "varning däcktrycket låg" indikator på en förorts
  hur man kan blockera ett galler i en Toyota Prius
  hur man rengör vätska vindrutetorkare
  hur man identifierar en rad Honda ecu
  hur man installerar däck på fälg
  dieselolja instruktioner för byte