hur man installerar en drivrem i en Ford Taurus

hur man installerar en drivrem i en Ford Taurus

Installera en ny rem på din Ford Taurus kan lösa många frågor på din bil. Om du har en rem som slirar och väsnas, är det ett tecken på att bandet till slut kan gå sönder eller bryta. Serpentine, eller drivremmen har ett stort jobb eftersom det har att göra alla de tillbehör pumparna på din motor. Om bältet inte fungerar kan det orsaka att generatorn att inte ladda batteriet helt, göra att styrningen fungerar ineffektivt och försämrar kylningen förmåga vattenpumpen.

Du behöver:
Hylsnyckelsats


1
Leta Serpentine remspännaren på framsidan av motorn. . . Placera en hylsa och spärrnyckel på bulten i centrum av trumman och vrid medsols för att frigöra spänningen på den.
2.
Skjut Serpentine belt över tillbehöret remskivor på framsidan av motorn, se till att bältet följer den rätta vägen över remskivorna. Om bältet är installerat fel, kan vattenpump, generator och styrservopump tur i omvänd skada tillbehör och tillåter motorn att överhettas.
3.
Släpp remspännaren långsamt låta sträckaren för att dra åt bältet som det släpps. Låt inte spännaren att knäppa tillbaka på bältet. Det plötsliga knäppa av spännaren kan skada våren eller mekanism som kan resultera i att behöva ersätta sträckaren.
4.
Starta motorn och visuellt kontrollera att bältet är igång stämma under de remskivor. Lyssna för alla gnisslande också. Kontrollera din mätare för att kontrollera att generatorn laddar och vattentemperaturen är inom rätt gränser.


Relaterade artiklar


hur du tar bort bilvax från lister
hur man hittar en auto’s däck etikett tryck rekommendation
hur man spola bromsslangar
hur du ändrar bakljusen på en Toyota camary
hur man gör strålkastarna restaurering på plastlinser
hur du justerar halogenstrålkastare i en Toyota Prius
hur man kan måla broms omfattar
hur du hittar den temperatur kylvätskan sensorn på en Thunderbird
hur man förhand eller fördröja tändningen
hur man reparera en bänk