hur man byter en jeep däck

hur man byter en jeep däck

Byta däck på din Jeep Wrangler är en färdighet som kommer väl till hands om du är ensam och få en lägenhet. Att veta var man hittar Jack, rörtång och reservdäcket kommer att göra jobbet enklare. Du måste också veta var att placera domkraften under din Wrangler. Om du får en platt när du kör Jeep, försöka få bilen så långt bort från vägbanan som möjligt och leta efter en platt plats att byta däck

Du behöver:.
Rörtång
. Jack.
Reservhjulet.


1.
Öppna bakluckan på din Jeep och lokalisera Jack och rörtång i den bakre förvaringsfack. Ta bort verktyg och lägg dem på var du kan se vad du har att arbeta med.
2.
Lossa muttrarna på hjulet med punktering. Ta inte bort dem ännu, bara bryta loss dem. Placera domkraften under axeln röret bredvid punktering.
3.
Vrid skruven på domkraften med hjälp av jack handtaget från verktygslåda tills däcket är från marken. Ta bort muttrarna från hjulbultar och ta bort hjulet från Jeep.
4.
Avlägsna reservhjulet från hållaren på baksidan av Jeep med rörtång för att ta bort låsmuttrarna på det. Skjut reservdäcket på hjulbultar där punktering var. Installera muttrarna för hand för att hålla däcket på plats.
5.
Sänk domkraften tills däcket är på plats och dra åt muttrarna med rörtång. Ta bort domkraften från under Jeep och sätt tillbaka den i förvaringsfacket på baksidan av din Jeep.
6.
Placera punka på reservdäcket transportören på baksidan av din Jeep. Installera de tre låsmuttrarna och dra åt dem med rörtång. Återgå domkraften handtaget och rörtång till lagerområdet i baksidan av Jeep.


Relaterade artiklar


hur man byter nissan chocker
hur man kan återställa auto yttre vinyl
hur man byter en kvicksilver signal bybo tur
vad gör jag om jag överfylld bil med olja
dieselolja instruktioner för byte
hur reparera en skråma på en hyrbil
syntetiska vs mineraloljor
hur man förbereder vinyl för färgerier
hur man ändrar Serpentine belt på Jeep Liberty CRD diesel
Hur man säljer en icke kör bil