vad man ska använda för städning transmissionsdelar

vad man ska använda för städning transmissionsdelar

Med användning kan delarna i en bil motor blivit ganska smutsig. Bitar av den inre motorn utsättas för het olja och smuts som en bil navigerar vägar. Enligt Automedia. com, brände en-på brun patina kan bildas efter år av användning. De hårda, bruna fläckar av en motors växellåda är ofta omöjliga att få bort med en grundläggande renare

Ultraljud Maskiner

För dem som driver en affärsverksamhet eller hitta den täta behöver rengöra transmissionsdelar kan ett ultraljud systemet erbjuder det bästa alternativet. Enligt Transmission Digest, kan städning transmissionskomponenter i ett ultraljudsbad i maskin göras enkelt. Lägg de demonterade delarna i tvättkorgen, stäng locket och tryck på startknappen. Dessa maskiner gör snabba arbete med att rengöra delarna, och det finns ingen skrubbning eller armbåge fett krävs. Ultraljud maskiner ersätter också behovet av giftiga lösningsmedel, vilket kan vara ett plus för miljön, enligt tidningen.

Spray-On ugnsrengöring

Om du försöker ta bort set-i fläckar som är brännas på en yta, tänk på köket. Många auto mekanik har funnit att en spray-on ugnsrengöring kommer att göra susen. Som ugnsrengöringsmedel är särskilt utformade för att avlägsna fett och "bakade-on" fläckar, det fungerar underverk på bildelar också. Enligt Automedia. com är det bäst att låta de delar som varma först i solen. Applicera därefter rikligt med ugnen renare, och låt stå i 10 minuter. Efter att spray har absorberats, skrubba delar "ytor med en slipande rengöring pad eller med stålull. En andra ansökan kan användas om alla fläckar inte tas bort. Efter skura, att spraya delarna med en vattenslang bort städare. Använd inte dammsugaren på målade ytor, eftersom det kan skada dem.

Transmission Flush

Om du inte planerar att ta isär växellåda för rengöring, kan en svalare-line dammsugaren vara det bästa alternativet. Enligt bulkpart. com, det finns många sådana produkter som är utformade för att spola överföring utan avlägsnande av alla delar på marknaden. Den bulkpart. com webbplats föreslår att städarna att ta bort skadliga föroreningar. De produkter som beskrivs på sajten som "ett bra sätt att rengöra papperskorgen, hyvelspån metall, slam och fibrer" ur överföring, särskilt från kylledningar. Produkterna kommer i sprayflaskor, med bifogad slang-liknande applikatorer. Länk slangen till din kyla linje för att spola bort partiklar, rensar linjer för användning.


Relaterade artiklar


hur man återställer en Chevrolet dator
hur man kan återställa auto yttre vinyl
hur man byter en serpentin bälte på en Ford Windstar
Felsöka en koppling dirtbike
hur man kör bil i backväxel
hur man byter ett batteri för en Toyota 4runner
Ford Taurus prestanda tips
hur du ändrar strålkastarna på en Chevrolet Venture
hur du tar bort en bakre differential koppla in en Chevrolet
dieselolja instruktioner för byte