Vad behöver jag för att installera fälgar?

Vad behöver jag för att installera fälgar?

Installera färgstarka och finare fälgar på hjulen på din bil kan ge fordonet ett nytt utseende och ge dig en bättre körupplevelse. Ofta bestämmer rätt passform hög nivå av komfort nya fälgar leverera. Installera är relativt enkelt, men bara när du väljer rätt fälgar och använda rätt teknik. Även installationen är enkel, behöver du ett antal verktyg

Vad behöver du installera Fälg

Det första du behöver givetvis är den korrekta fälgar. Du måste också lyfta bilen för att installera fälgar. En hydraulisk hiss fungerar, eller du kan använda domkraften som följer med bilen för att byta ett punkterat däck. Du behöver också en enkel hylsnyckel för att skruva loss gamla navkapslar och skruva på fälgarna.

Rim Val

Välj rätt fälg till bilen huvudsakligen beror på bilmärke. Många bilar har asymmetriska däck, vilket innebär att bakdäcken lite olika form och storlek från de främre. Således måste du välja fälgar av motsvarande, olika storlekar. En annan viktig aspekt är fälgen material, allt från legering krom spinnrockar, som snurra även när bilen står stilla. Spinning fälgar kan kosta uppemot en $ 3,000 vardera.

Du måste också tänka på hur du planerar att använda fordonet. För enkla användningar kan en stål hjulringen vara lämplig, men stål kan ibland höja vikten på bilen och få ner hastigheten och körsträcka. För tyngre användningsområden, alu-fälgar är bäst.

Installationsprocessen

Det första steget är att höja bilen på en hydraulisk hiss, eller med din jack. Låt lite luft ur däcken, om möjligt, så det blir lättare att arbeta med dem. Sedan lossa skruvarna som håller fälgen till hjulet med hylsnyckel. Den gamla fälgar kommer lossna och du kan sätta de nya i deras ställe, dra åt skruvarna och fyll luft tillbaka in i däcken

Var kan man köpa verktyg och Fälg

Du kan handla för fälgar och verktygen. att installera dem, på ett antal platser. Besök en butik bil leverans eller handla online. Men om du handlar på nätet, se till att du vet exakt vad du behöver för ditt fordon så långt som storlek och stil, eftersom du inte kan ha samma nivå på kundsupport som du får från en lokal biltillbehör butik.


Relaterade artiklar


viskositet används olja kontra ny olja
hur reparera bromsok
hur man får billig grundläggande bil underhåll och mindre kropp arbete
vad är syntetisk olja gjord av?
hur man kan eliminera lukt från bilen ventiler
hur man rengör upp en motorrummet efter användning av en ABC brandsläckare
Felsökning av en kylarlock
hur du lägger kylvätska till en luftkonditionering i en ford explorer
Vikten av ett tändstift gapet
Jeep Wrangler drivlina felsökning råd