hur man kan stoppa vindrutetorkare från att hoppa på glaset

hur man kan stoppa vindrutetorkare från att hoppa på glaset

Vindrutetorkare att hoppa eller gnugga över glaset kan vara irriterande-och farlig. Det finns olika orsaker för att hoppa vindrutetorkare. Gummit kan vara uttorkad eller korroderat från salt eller sol. De också kan böjas på ett sätt som förbjuder korrigera rörligheten över vindrutan. En annan orsak kan vara din vindruta om den har skaffat sig en film från sav eller samlats surhet från regn. Ta flera steg för att felsöka och åtgärda problemet

Du behöver:.
Wiper smörjmedel
Clay bar.
Clay smörjmedel.


1.
Rengör vindrutan. Detta är det billigaste sättet att börja felsöka och lösa problemet.
2.
Kontrollera vinkel på bladet. Om en bra rengöring inte fungerar, kontrollera att din klinga är vinklad på rätt sätt. Om det ser illa formad, byt ut armarna.
3.
Smörj vindrutetorkare. Om vindrutan är ren och torkar vinkeln är bra, kan gummit vara torr. Använda anvisningarna på förpackningen, applicera smörjmedel på gummi.
4.
Kontrollera vindrutan för kontaminering, om vindrutetorkarna kolla. Ibland kan vindruta bli förorenat. Efter rengöring, lägg handen i en plastpåse och köra den över glaset. Om konsistensen är stenig, det är förorenat.
5.
Applicera lera på vindrutan. Om glaset är förorenad, kan du "lera" den. Vanligtvis är claying att ta bort en stenig konsistens på billack, men det fungerar på vindrutan också. Köp en lera bar och lera smörjmedel, som finns på auto butiker. Vägbeskrivning finns på förpackningen.
6.
Köp nya torkarblad om problemet kvarstår.


Relaterade artiklar


hur man rengör en EGR ventil på en Eagle Talon
hur man kör bil i backväxel
Hur tar jag bort tejp från min bil?
hur du tar bort en bakre differential koppla in en Chevrolet
hur man återställer motorns knappen olja liv på en Buick Rainier
hur du justerar halogenstrålkastare i en Toyota Prius
Hur kör bilar på kemiska reaktioner ?
hur kontrollerna av transmissionsolja på en Acura Integra
den bästa lager däck för en jeep Rubicon
hur man installerar en vev lägesgivare på en jeep