hur man byter Audi TT batteri

hur man byter Audi TT batteri

Även om det är lätt att byta batteri i de flesta bilar är det lite svårare i en Audi TT, eftersom du måste först få tillgång till själva batteriet, sedan att flytta en del komplicerade utseende ledningar från terminalerna. Lyckligtvis, det bara verkar svårt, och är inte så dåligt att göra

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet, utvidgning och uttag
Ersättningsbatteri.
Fast nyckel.


1.
Pop huven och ta bort plastskyddet på batterilådan med 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag. Det finns en bult på framsidan av de centrala support, göms bakom strålkastare, och en annan strax bakom själva lådan.
2.
Tryck gropar i mitten av plast batteriboxen till pop panelen fri från batteriet. Lyft upp och bort från batteriet och lägg den åt sidan.
3.
Koppla bort den negativa terminalen från batteriet med hjälp av en fast nyckel, och lägg den åt sidan. Upprepa denna process med den positiva polen också. Skruva loss ledningarna reläboxen ovanpå batteriet med en fast nyckel, dra sedan bort det och lägg det åt sidan så att du kan lyfta ur batteriet ur motorrummet.
4.
Släpp det nya batteriet i batterilådan och installera boxen ledningar reläet med en fast nyckel och sedan installera om batteripolerna, installera den positiva polen först, sedan de negativa terminal. Tryck batteriet tillbaka lådan på batteriet, då bult allt på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.


Relaterade artiklar


hur du ändrar strålkastarna på en Chevrolet Venture
auto kedjor vs vinterdäck
hur man rengör bil mattor
hur kontrollerna av vätska servostyrning i en Honda Odyssey
hur man kör bil i backväxel
det bästa sättet att montera en magnetisk antenn på ett fordon
Hur tar jag bort tejp från min bil?
Ford Taurus prestanda tips
hur man byter en elektrolyt i en bil batteri
Hur gör jag tina mina frusna bildörrarna?