den bästa lager däck för en jeep Rubicon

den bästa lager däck för en jeep Rubicon

The Chrysler-Jeep Wrangler Rubicon är en av de mest framgångsrika terrängfordon varumärken i Nordamerika. . Verktyget fordonets prestanda värde i första hand riktade till all-terräng på marknaden. 2010-versionen erbjuder en 3,8-liters V6-motor kombineras med en 6-växlad manuell växellåda och erbjuder heltid 4-hjuls grepp. Det finns flera märken av lager däck som fungerar bra på Rubicon.

BF Goodrich LT255/75R

Detta däck är standard fabriken produkt trots köpare kan köpa valfri återförsäljare däck för speciella hjulstorlekar eller alternativa behov, exempelvis de som krävs enligt lag eller på olika sektorer nytta. Den LT255 är optimerad för användning på alla underlag och är utformad för att hantera allvarliga alla väderförhållanden, inklusive hittade dem under isiga eller djupt vatten verksamheten.

Goodyear Wrangler MT /R med Kevlar

MT /R kan köpts som en valfri fabrik däcket eller som en eftermarknad ersättningsprodukt. Som väntat är däcket optimerad för alla-terräng och erbjuder ytterligare en fördel i form av en kevlar bälte under däcket, vilket skapar en utökad livslängd. Eftersom Rubicon kan hantera alltför stora hjul och däck, är denna produkt storlek från 17 "till 20", med den senare optimerat för att hantera särskilt dåliga vägar eller när verkar över helt oförbättrade spår.

Allmänna Grabber AT2

AT2 är en all-terrain däck som passar fint som en prisvärd standard ersättning alternativ för Jeep Rubicon. Även om dess slitbanemönster är inte riktigt lika aggressiv som antingen Goodrich LT eller Goodyear MT, är det allmänna en mycket lämplig produkt vid översättning mellan trottoaren och off-road.


Relaterade artiklar


hur man byter ett huvud ljuset i en Ford Expedition
hur man kör bil manuell växellåda eller lastbil
Hur man säljer en icke kör bil
hur kontrollerna av transmissionsolja nivå på en Ford van
hur man kör bil i backväxel
hur man kan blockera ett galler i en Toyota Prius
hur man kör bil
auto kedjor vs vinterdäck
hur man rengör bil mattor
hur du justerar halogenstrålkastare i en Toyota Prius