hur man kan spara gas när du kör bil eller lastbil

hur man kan spara gas när du kör bil eller lastbil

Den här artikeln säger många sätt som du kan spara gas och öka din MPG. En av de få saker som du kan göra för att spara bränsle är att köra förnuftigt och inte hastighet och golv på gasen när du tar av från ett stopp vid rödljus eller bryta hårt avfall massor av gas i grunden som att betala ett tillägg $ 0,24 per . gallon på toppen av dagens stigande gaspriser

Du behöver:.
Bil
Gas.
Highway eller Street.


1.
Steg 1. Kör förnuftigt att inte Crazy
Aggressiv körning fortkörning, snabb acceleration och inbromsning avfall gas. Det kan sänka din gas körsträcka med 33 procent på motorvägshastigheter och med 5 procent på stan.
2.
Steg 2. Använd farthållare
Använda farthållare på landsväg hjälper dig att hålla en konstant hastighet vanligtvis spara gas eftersom du inte är i ständig förändring hastigheter vilket gör motorn arbeta hårdare och blås igenom din gas.
3.

Steg 3. Undvik onödig tomgång
Tomgång blir 0 miles per gallon. Bilar med större motorer avfall typiskt mer gas på tomgång än att göra bilar med mindre motorer, eftersom de kräver mer ström för att köra och det blir du ingen där.
4.
Steg 4. Håller hastighetsgränsen
Även om varje fordonet når sin optimala bränsleekonomi på en annan hastighet eller olika hastigheter. Gas körsträcka minskar vanligtvis snabbt vid hastigheter över 60 mph. Du kan oftast räkna med att varje 5 mph du kör över 60 km /h är som att betala en extra $ 0,24 per gallon för gas på toppen av övergrepp gaspriserna som vi betalar i dag. Observation hastighetsbegränsningen är också säkrare och kan spara en hel del liv.

Tips och varningar


Bli
 • ensäkert inte ledsen Driver
 • alltid titta på vad du gör


 • Relaterade artiklar


  hur reparera en skråma på en hyrbil
  hur man kör billigare och spara pengar
  hur man kör bil manuell växellåda eller lastbil
  Hur spärren på en handskbox arbete?
  hur man kör bil med manuell växellåda
  Hur du laddar ett extra batteri när du kör bil
  Hur man säljer en icke kör bil
  hur man rengör bil mattor
  hur man kör bil i backväxel
  hur man skall avgöra hur många flaskor bilen har