hur man byter en BMW dörrhandtag

hur man byter en BMW dörrhandtag

Dörrhandtagen på insidan av din BMW kan få en hel del övergrepp under åren vid upprepade tillfällen använda. Så småningom, dörrhandtag kan slita ut och till och med bryta. De flesta BMW dörrhandtag finns tillgängliga från återförsäljare och komma som en komplett enhet som kan installeras på några minuter med rätt verktyg och förhållningssätt

Du behöver:. .
Platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel.
Nåltång.
Nya dörrhandtaget.


1.
Ta bort plastlocket som döljer skruven som håller huset till dörrpanelen. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp locket.
2.
Ta bort skruven som håller handtaget bostäder till dörren panel med en skruvmejsel. Höljet bör nu lossnat.
3.
Dra höljet försiktigt bort från dörren panelen. Dörrhandtaget kommer fortfarande att vara ansluten till release kabeln, så bara dra det så långt som kabeln gör att du kan.
4.
Koppla dörröppnings kabel med ett par långa nåltång. Kabeln fästs med en krok som behöver vickade och drog av den stora metall krok på dörrhandtaget. Du bör nu kunna ta bort i dörrhandtaget och bostäder från dörren panelen och lägg den åt sidan.
5.
Installera den nya församlingen genom att haka dörröppnings kabeln över kroken på ny dörr handtagsmekanismen. Det kommer att bidra till att vända på bostadsmarknaden 180-grader (upp och ner) och haka fast kabeln på. När kabeln är hooked på, vrid församlingen ryggen runt, försiktigt så att inte repa läder.
6.
Placera huset delvis tillbaka i dörrpanelen. Placera kabeln i guiden spåret på bostäder. Denna kabel måste installeras i spåret för att dörren ska öppnas. Tryck handtaget på plats i dörrpanelen.
7.
Tillbaka skruven som håller handtaget bostäder till dörren panelen. Sätt tillbaka plastskyddet att döljer skruven. Testa dörrhandtag att säkerställa att den fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


vad är en överväxel överföring?
hur du tar bort spindelnät repor på auto färg
hur man programmerar en fjärrkontroll för GM bilar
hur du ändrar Serpentine belt på highlander
hur ändrar kabinen luftfiltret i en escalade
det bästa sättet att täcka bilsäten i stället för läder
saker som tömma bilbatteriet
hur reparera en tår i en läder bilbarnstol
Hur du tar ut batteriet ur en 1999 chevy venture
verktyg som behövs för att ändra vätska i en 4l80e transmission