hur du monterar skyltar på en Alfa Romeo

hur du monterar skyltar på en Alfa Romeo

Om du bor i någon av de stater som kräver en främre registreringsskylt, kan det vara frustrerande att hitta ett ställe att montera den på din Alfa Romeo. Känd för sin underskrift, framträdande främre galler, har Alfa Romeos varit historiskt svårt att montera en front registreringsskylt på. I Italien är det lång rektangulär platta Europeiska vanligen fästade i det nedre högra främre (titta på bilen huvud) under stötfångaren. Men plattorna i stater är mer fyrkantig och det är svårt att hitta en plats att montera den främre registreringsskylten.

Du behöver:
Computer
. Internet.
Telefon.
Drill.
Skruvarna.

Hur Mount registreringsskyltar på en Alfa Romeo


1.
Reda på om din stat kräver en främre registreringsskylt genom att kontakta din Institutionen för motorfordon via telefon eller slå upp information online. Kassören kontor på din County Courthouse där du betalar din licens och registrering kan också ge dig denna information.
2.
Kontakta en Alfa Romeo återförsäljare, att låta honom veta fabrikat, modell och år på din bil. Fråga honom om förslag på hur att montera plåten och var man kan köpa en mount. Återförsäljaravtalet erbjuder tjänster till kunder varje dag med samma fråga, och är därför en utmärkt källa.
3.
Forskning online delar företag som "JCWhitney" som erbjuder delar för alla märken av fordon. Skriv "registreringsskylt konsol" i "Sök" fönstret och det kommer att fråga efter märke, modell och år av ditt fordon, rekommendera den bästa licens plattan fäste.
4.
Följ instruktionerna för montering av konsolen registreringsskylten som du köper, oavsett om det innebär att borra hål eller tillämpa ett klistermärke till ditt fordon.

tips och varningar


 • Vid borrning vara säker på att ha rätt storlek och vilken typ av borr för det material du borrar igenom. Om du tar i skruvar du använder för montering, kan den lokala järnaffären hjälpa dig med detta. Om du är osäker på att borra hål eller montera din registreringsskylt på ditt fordon, ta den till återförsäljaren eller en auto Body Shop att säkerställa att det görs korrekt.
 • Var noga med att följa statens lagar som gäller till att visa registreringsskyltar på bilen. Det är möjligt att få biljett om den inte visa din tallrikar.


 • Relaterade artiklar


  varför bilen termostater misslyckas
  återställning instruktioner för en LS1 check engine ljus
  tre sätt att vara säker när du hanterar ett batteri av en bil
  Hur du tar ett däck från en 1991 ford explorer
  hur buff bil måla
  hur man byter en 2002 mazda luft hyllning kupéfilter
  hur du ändrar kupéfilter på en 08 Camry
  hur man byter ett däck på en Hyundai Elantra
  hur du fyller ett 12V batteri
  hur du justerar strålkastarna på en 2005 Dodge Ram