hur man byter servopumpen i en lesabre

hur man byter servopumpen i en lesabre

Utan servostyrning pumpen arbetar på din Buick LeSabre, kommer ni att få en svår tid styrning. För att ersätta servopumpen, du kommer att behöva ta bort en trissa som är ansluten till servopumpen. Styrservopumpen är på förarsidan av motorutrymmet, och en plast behållare är ansluten till pumpens topp innehåller makten vätska styrpump

Du behöver:. .
Wrench
Töm behållaren.
Tång.
Nya servopumpen.


1.
Ta bort muttern som ansluter ledaren för att motorn och servostyrning pumpen med nyckel. Placera Töm behållaren under servostyrning pumpbehållaren. Ta bort muttern på den slang som är ansluten till servostyrning pumpen och låt vätskan rinna av.
2.
Ta bort kraftbehållare styrning pumpen genom att dra loss fästena på höger och vänster sidan av behållaren. Ta bort bultarna som monterar servopumpen till motorn med hjälp av skiftnyckel. Dra servopumpen av motorn.
3.
Montera den nya servopumpen på motorn och dra åt skruvarna med nyckel. Anslut kraftbehållare styrning pump till toppen av servopumpen. Anslut nätsladden, slang styrning pumpen och dra åt muttern med hjälp av tång. Byta ut drevet till motorn och fyll servostyrning pumpa upp med servostyrning pumpvätska.


Relaterade artiklar


hur ändrar bränslefiltret för att förbättra gas körsträcka
hur man ändrar stuga luftfilter Nissan Altima
Hur en dubbel agerar luftcylinder arbete?
Hur man testar en avgift bilbatteri
Hur ändrar du olja i din chevy uttrycka 3500?
enskilda bälten vs serpentin
hur man byter bränsle filter på en 1987 Sentra
hur du tar bort fläckar från fordon med vit färg arbetstillfällen
diy bil polish
hur man byter en strålkastare på en 2000 Subaru