hur lång tid tar den genomsnittliga bilen batteriet?

hur lång tid tar den genomsnittliga bilen batteriet?

Så småningom har alla bil ägare för att hantera en död bilbatteri. Hur länge ett bilbatteri räcker kan variera med flera år, men ägarna kan vidta förebyggande åtgärder för att säkerställa deras batteriet räcker så länge som möjligt

Medellivslängd

Enligt Scott Manna i Daily Herald av Arlington Heights, Illinois, den genomsnittliga bilen batteriet räcker 4 1 /2 år, ge eller ta ett år.

korta resor och temperatur

Med mestadels korta resor (mindre än 20 minuter) som inte ger generatorn en chans att ladda batteriet kommer att minska dess livslängd. Dessutom, mycket varmt eller kallt väder försämrar batteritiden

Test och försiktighet

Bil batteri testare kan ge en ganska exakt bild av hur mycket liv ett batteri har lämnat, men det kan förarna vill i förebyggande syfte ersätta batterier de misstänker dör för att skydda mot att bli strandsatta.

Tips

När du ersätter ett bilbatteri, aldrig lämna bort fläktkåpan som kommer med det. Detta isolerar batteriet från temperaturer förändringar i den omgivande miljön.

Varning

När provning eller laddar ett batteri alltid handskar och skyddsglasögon för att förhindra att batterisyra från korroderande huden.


Relaterade artiklar


hur du ändrar glödlampan i en 2006 BMW 325i
hur man programmerar om en Pontiac bil fjärrkontroll
hur man ska behandla släpvagn däck för att förhindra torr röta
hur man byter en kabelstyrrullen på en 1996 maxima
hur ändrar främre bromsbelägg på en Ford 500
hur man byter däck på 2007 Pontiac G6 gt
hur du lägger till automatisk transmissionsolja på ett oljebyte
hur du testar ditt batteri med en ohm mätare
front-hjulsdrivna överföringsproblem
hur man byter chevy lyfta Struts gate glas