dashmat tips

dashmat tips

Människor som tycker att uttrycka sin kreativitet kan göra det med sina fordon i ett antal olika sätt:. Personliga skyltar licens, bildekaler, magnetisk eller vinyl grafik och bollar antenn. Alla dessa anpassningar sker utanför fordonet, men det är något förare kan göra för att anpassa insidan. Överväg att lägga till en DashMat eller andra instrumentbrädan täcka. Dessa monteras överlägg sitter ovanpå instrumentbrädan utan att störa den dagliga driften av fordonet.

Rengöring

Ren och detalj DashMat med hushållspapper eller handduk som har lätt imma på spegeln, aldrig använda något dyblöt. För att göra skina instrumentpanelen täcker, spraya lite av plast polska, sprida den i med en borste. Spraya inte polera direkt på stereo eller cd-spelaren. Använd en torr trasa för att torka bort överflödigt spraya och glans. Använd en enkel hushåll dammtrasa varje vecka för att avlägsna damm som har samlats på mattan.

Anpassa

Oavsett om du tillbringar mycket tid i bilen eller bara vill anpassa din bil kan du skapa en anpassad overlay för instrumentpanelen-i tyg du har valt-att passa bilens exakta specifikationer. Lägg till logotyper, text och även mönster och seriefigurer för att verkligen visa din stil. Om du har haft någon form av skada eller missfärgning på instrumentpanelen ska streck täcka göra din bil ser ut som ny. Observera att en instrumentpanel täcker inte hindrar musik även om det täcker högtalarna, och det inte orsakar någon skada på instrumentbrädan det tas bort.

Kardborreband

Om du har en radar-detektor, GPS, musikspelare eller även en mobiltelefon, är chansen din elektronik kan rasslande runt i bilen eller ännu värre, faller och eventuellt bryta. Lösa detta problem inom några sekunder genom att fästa en remsa av kardborre till din instrumentbräda lock och skär små fyrkanter på spegeln sidan av kardborrband att fästa i din elektronik. Inte bara förankra detta ner dem, men det är ett enkelt sätt för dig att ta och gå, du kan flytta dem till ett annat fordon, placera dem i fickan eller sätta dem i en ryggsäck. Kardborrebandet är nästan omöjlig att upptäcka eftersom du kan få olika färger för att matcha din dashboard täcka.


Relaterade artiklar


vad är OLJEMÄTARE?
Hur mycket freon behöver min bil behöver?
hur man fixar uppströms syre sensorer
hur man byter transmissionsolja i en 1981 Ford Bronco
hur man rengör en huva kolfiber
hur man byter batteri på en 1991 BMW steg-för-steg
kan återställa auto emblem
Hur konvertera från olja till syntetisk motorolja
hur kontrollerna av transmissionsolja på en 2006 hhr
hur man byter en kupéfilter på en 2005 Nissan Altima