information om automatisk batterier

information om automatisk batterier

Varje bil kräver ett batteri för att fungera. Standarden auto Batteriet är ett 12-volt, bly-syra batteri som kallas sekundära batteriet. Ett sekundärt batteri är en som kan laddas

Du behöver:. .
Sågspån eller kattsand
Plast sopsäck.
Bakpulver.
Vit destillerat ättika.
Flytande diskmedel.
Vatten.
Svamp.
Vitt pappershanddukar.
Kaffesump (tillval).

Funktion

Funktionen för ett bilbatteri, enligt autoshop101. com, är att ge ström till ljus eller tillbehör (t. ex. en radio) när motorn är avstängd och strömmen på startmotorn och tändsystem när du startar bilen. Auto batterier också ge extra ström när bilen är igång, det behövs.

Struktur

Bilbatterier är uppbyggda av en rad positivt och negativt laddade plattor, gjord av bly och blyoxid, rapporter batterystuff. com. Plattorna är nedsänkta i en elektrolyt lösning av vatten och svavelsyra.

Wet Ladda

De flesta bilbatterier är våta laddade, vilket innebär att elektrolyten tillsätts medan batteriet görs och sedan batteriet laddas, konstaterar autoshop101. com.

Metod för Action

bly eller bly och plattor i auto batterier reagerar med svavelsyra, som skapar spänning eller ström. Generatorn, enligt autoshop101. com, vänder reaktion för att ladda batteriet.

Säkerhet

Svavelsyra, även i utspädd form som används vid automatisk batterier är en frätande ämne som kan bränna huden, skada ögon, och även äta genom kläder. Extrem försiktighet bör användas när du öppnar en automatisk batteri eller hantering av en sprucken auto batteri.


Relaterade artiklar


hur man byter en 2007 Honda Civic motorns oljefilter
hur man byter en 2006 ford 500 bränslefilter
hur man ändrar en syresensor på en 2000 Oldsmobile Alero
hur man byter en bakre syresensor
hur man ändrar generatorn på en Oldsmobile Cutlass högsta
vad som orsakar ett bilbatteri att misslyckas?
hur man byter en Chrysler PT Cruiser glödlampa bromsljus
hur du hittar oljefiltret på en 1995 Toyota 4runner
hur man byter strålkastare på en 1997 chevy blazer
Hur tar jag reda Ford Taurus växellåda typ?