hur man kan bli av vindruta vindbrus

hur man kan bli av vindruta vindbrus

Det finns i princip två olika sätt att vinden ljud kan skriva in din bil. Den första är från turbulens, som du inte kan göra mycket åt-det är när luft blåser över bilen eftersom vädret är dåligt utanför och utanför din kontroll. Den andra är när luft läcker in i bilen, som du kan styra genom att lokalisera problemet och fastställande det

Du behöver:. .
Rubber cement
Peel-away täta.
Automotive täta.
Syl eller ishacka.
Elektronisk läcksökaren.


1.
Inspektera alla gummilister på bilen dörrar och fönster för skador eller hål. Re-lim gummilister med gummi cement. Om vädret strippning har skadats eller helt förstörts, kan du behöva köpa nya gummilister. Se till att alla fönster tätningen helt med gummilister på varje fönster. Gå på en provtur efter att du har gjort detta steg och se om ljudet är fortfarande närvarande.
2.
Rensa alla dörrar dräneringshål med en ishacka eller en syl. Dörren dräneringshål måste rensas för korrekt luftcirkulation och att släppa vatten.
3.
Seal någon permanent stängda fönster använder fordonsmonterad täta. Använd icke-permanent peel-away täta att diagnostisera problemet och sedan ta bilen på en provtur för att se om det har eliminerat vindbrus. När du har identifierat problemet, antingen ta bilen till en verkstad för att få fönster förseglade ordentligt eller använda en liten mängd av permanent täta för att täta endast problemområdet. Använda täta kunde vara lite stökigt, så denna metod kan vara bäst för äldre bilar.
4.
Ta en titt på din dörr ytor och märker om det finns några löda klumpar eller andra missbildningar i dörren. Fila bort eventuella oegentligheter med en fil eller använda en hammare för att korrigera små felställningar. Om luckan inte är ordentligt stänger, är detta ett sätt att luften kan vara på väg in i bilen och skapa en vindbrus. Om det finns stora problem med dörren förmåga att stänga, kan du behöva besöka en butik auto organ och har ett professionellt hantera metall korrigering.
5.
Använda en elektronisk läcksökare om Problemet går inte bort. En elektronisk läcksökare använder en sensor för att upptäcka luft rör sig genom bilens fönster. Mest bil reparation butikerna kommer att ha tillgång till en elektronisk läckagedetektor, men de kan ta betalt för användningen eller begära att de utföra reparationerna. Den elektroniska läcksökare hittar läckor så att du kan väl ersätta eller täta gummilister.


Relaterade artiklar


hur man byter broms rotorer på en 1999 lumen
hur man byter en pt strålkastare
hur du justerar tomgång på hyundai
hur man installerar chocker på en 1997 expedition
hur man rengör en plats Honda Pilot
hur man byter olja i en 2007 saab 93
hur ändrar packningen oljetråget på 1995 Ford Taurus
hur du tar bort streck av en PT Cruiser
skäl en bil brinner mer gas än den borde
det bästa sättet att rengöra auto glas