hur ånga-ren bilbarnstolar

hur ånga-ren bilbarnstolar

Om du vill att bilen ser och luktar som nya, måste du se till att klädseln är helt fri från all smuts, skräp och dålig lukt. Ett av de bästa sätten att rengöra lukt är av ångtvättmaskiner din bil platser. Ångtvättmaskiner är en helt naturlig, kraftfullt sätt att rengöra din klädsel, och det dödar bakterier som orsakar pinsamt och dålig lukt som kan fastna i din bilbarnstolar

Du behöver:
Steam renare
. Rengöring redskapsfästet.
Rent vatten.


1.
Häll rent vatten i det område som utsetts din ånga renare. Alla Ångtvättar är lite annorlunda, så se till att du studien tillverkarens anvisningar noggrant innan ångtvättmaskiner din bilsäten.
2.
Slå på ångan renare. Detta görs vanligen genom att trycka på en knapp nära toppen av ånga renare. Återigen, se tillverkarens anvisningar. Ångan renare kommer då att koka rent vatten inne, att skapa ånga.
3.
Plocka upp slangen eller munstycket i din Steam-renare. Se till att rengöring verktyg är ordentligt fäst i slutet av den. Välj rengöring kvarstad som generellt rekommenderas för mattvätt. Rekommenderad användning för de olika bilagor finns i instruktionerna.
4.
Placera änden av rengöring verktyg på din bilbarnstol. Med en långsam, avsiktlig motion, flytta verktyget längs hela på sätet. Upprepa denna process tills du har steam-städat hela ytan på stolen.
5.
Flytta till nästa plats, och upprepar steg 4. Fortsätt att flytta runt bilen tills alla bilbarnstolar har steam-rengöras. Om det finns ett område i bilen som har en särskilt obehaglig lukt, till exempel om passageraren ofta röker, ång-ren att området en andra gång för att alla lukter är borta.

Tips och varningar


Lämna
 • bilens alla dörrar öppna samtidigt rengöring med ånga sätena. Detta gör det möjligt att ångan försvinner bilen, och det kommer att göra det lättare att flytta från en plats till en annan.


 • Relaterade artiklar


  hur buff bil måla
  hur du ställer in ett tändstift avvikelse för en 1995 Volvo 940
  hur du ställer en klocka i en 1990 ford Aerostar
  Dimljus instruktioner för 2003 Dodge Dakota
  hur man byter en stuga luftfilter i en BMW 3-serien
  hur du lägger freon till en 2004 chevy Silverado
  vilket däck storlek passar din bil?
  hur man byter en 2000 Chrysler Voyager grande se EGR-ventil
  hur man byter en Cheva Tahoe generator
  hur man byter en stuga luftfilter på en sierra