auto klädsel instruktioner

auto klädsel instruktioner

Gör bilens interiör fräscht och nytt liv med enkla och effektiva gör-det-själv rengöringsmedel och verktyg. Försök att behålla bilens interiör på regelbunden basis för att rädda dig själv den besvärliga med att städa under ett stort tidskrävande projekt. Vet att bilens klädsel behöver särskild vård och uppmärksamhet, eftersom det innebär en fristad, som ger den komfort du behöver för att hålla dig säker på vägen. Att hålla klädseln ren kommer också att hjälpa dig att behålla bilens värde i fall du behöver för att sälja eller byta in den

Du behöver:
domkraft
. 2 pallbockar.
2 klossar.
Tråget.
Ratchet, spärrade utbyggnad och uttag.
Gummihammare om det behövs.
Shop trasor.
Mjuk borste.
Nya pan packning.
Vaselin.
Ny växellådsolja.
Tratt.

avlägsna damm och andra allergener

Vatten och rengöringsmedel klädsel är de bästa sätten att bli av med damm och allergener att sätta sig på bilens klädsel och inredning. För en grundlig rengöring, tillsätt 1 /2 kopp bakpulver till en hink med varmt vatten. Med en luddfri trasa, torka av instrumentbrädor och rattar och däremellan ficka utrymmen som samlar mest. Om du kan, ta bort bilens stolar och använda en motorstarka vakuum för att nå damm i svåra att nå områden.

Hand om läder eller vinyl

Vinyl och skinnklädsel behöver särskild vård. Helt enkelt fylla en hink med varmt vatten, lägga i några droppar mild diskmedel tvål och u00BD kopp bakpulver. Bakpulver är att föredra vid rengöring vinyl eller läder, eftersom det är skonsammare än oljebaserade rengöringsmedel, vilket kommer att orsaka vinyl och läder att hårdna. Använd aldrig lösningsmedelsbaserade rengöringsmedel för vinyl och skinnklädsel, städarna kan skada vinyl naturliga glans

Fläckborttagning

Omedelbart utspädd syra spill och fläckar mat med kallt vatten och en klädsel fläckborttagningsmedel. . Blötlägg området med fläckborttagningsmedel för 10 till 15 minuter och torka rent med en fuktig trasa. För svårare att ta bort fläckar, blöta området med u00BC kopp ättika i 30 minuter. Skrubba fläcken med en matta borste.

Deep-Rengöring Klädsel

Vakuum alla auto klädsel från mattan till stolar med en bärbar bil VAC eller motorstarka vakuum för att avlägsna allt damm och smuts. Tillsätt en liten mängd ammoniak till en hink med varmt vatten och med en svamp fuktad mopp med ammoniak blandningen, torka av klädsel (endast om bomull och ull) och mattan och mattor. För tyngre smutsad matta fläckar, använd en bärbar våt VAC med matta schampo på djupt rengöra mattan fibrer. Byt ut slitna eller trasiga mattor mattor.

Använd aldrig för mycket vatten vid rengöring klädsel. Luft ut klädseln genom att låta den torka helt innan den stänger dörrar.

Luktborttagning

Fräscha upp din bils interiör med uppfriskande sprayer och lagra-köpt bil luktborttagningsmedel. Strö bakpulver under mattan mattor och stolar för att kontinuerligt hålla lukt borta.


Relaterade artiklar


hur du ändrar Serpentine belt på en 2002 chevy banbrytande
hur du tar bort streck på en impala
hur man byter filter kabinluften i en 2005 CRV
hur du tar bort en PT Cruiser 2.2l CRD oljefilter
hur du tar bort streck av en PT Cruiser
hur man återställer lättolja varning på en 1987 Ford Thunderbird
hur ändrar främre bromsbelägg på en Infiniti G20
hur man kan anpassa en strålkastare för 2001 eclipse gs
hur man gör en 1997 förorts strålkastare ersättning
vad hem rättsmedel kommer att dra åt en fläktrem?