hur man fixar en makt fönster i en medborgerlig

hur man fixar en makt fönster i en medborgerlig

Problem med ström fönster på en Honda Civic kan antingen kabeldragning-relaterade eller som orsakas av slitage inom dörren. Fastställande av bit av fönstret system som inte fungerar är avgörande för att diagnostisera och åtgärda problemet och återställa fönstret till fungerande skick

Du behöver:.
Philips och platt-head skruvmejslar
. Clean sheet "eller handduk.
Säkringar.
Förarhandbok.

Fastställande funktionsstörningen del


1.
Förvandla din bil nyckeln till "ON", tryck på automatisk fönstret nere och lyssna efter ljud. Om inget ljud finns, sedan hitta din Civic proppskåp, vilket är normalt under instrumentbrädan i bilens front. Leta reda på säkringen till fönstret och ta bort den. Ta reda på om säkringen är trasig genom att leta efter en brun, dimmig konsistens i den. Byt om nödvändigt.
2.
Tillbaka säkringsdosan på dess rätta plats och tryck på strömbrytaren fönstret knappen. Om fönstret inte går ner, stäng sedan av din bil. Ta bort silver panel under fönstret genom att ta ut varje dörr som täcker skruvarna, som kan hittas genom att ta bort ett täcker över på armstödet eller bända isär dörrpanelen. Placera skruvarna på clean sheet "eller handduk. Ta bort plasten inställning som syns nu, försiktigt dra loss den från karmen genom att ta tag i gummy ytan förbinder plast till ramen. Placera plasten på ren yta.
3.
Titta på länge, lindad ståltråd ansluta fönstret till metall fönster regulator. Byt ut batteriet om rostiga eller trasig. Om batteriet är intakt, sedan scanna tillsynsmyndigheten metall fönster för lösa eller trasiga bitar. Om ett hjul eller skruv är på sin plats, sedan ersätta pjäsen.
4.
Förvandla din bil nyckeln till läge "på" igen och tryck ner på strömmen fönstret. Om fönstret inte rör sig, byt sedan ut fönster regulator.
5.
Tillbaka alla borttagna kåpor till lämpliga platser När fönstret fungerar.


Relaterade artiklar


hur du lägger transmissionsolja till en 1999 Honda Odyssey
hur man rengör vinyl toppar
hur man återställer ABS på en 2000 ford explorer
hur man byter Toyota Sienna ljusa registreringsskylt
hur man kan kontrollera överföringen oljan i en 2002 kunglig
hur du tar bort magnet märken från ett rostfritt kylskåp
hur man byter en Chrysler PT Cruiser glödlampa bromsljus
hur man byter batteri i en 1995 Dodge Caravan
hur man byter en strålkastare på en HID 2002 Altima
bilbatteri tips för ett långt liv