Buick tändningslåset anvisningarna för byte

Buick tändningslåset anvisningarna för byte

Tändningsnyckeln i Buick är ett fem-lägen som är distributionspunkt för de flesta av bilens elsystem. De fem omkopplarlägena är avstängda, lås, tillbehör, starta och köra. När tändningen går dåligt, kommer det att förhindra att Buick från att starta. Buick tändningen är lättare att ersätta än startanordningen

Förberedelser

Koppla bort den negativa terminalen. från batteriet för att isolera det elektriska systemet. Detta kommer att förhindra elektriska stötar. Tändningen är inne i rattstången. Ta bort kåpan styrning för att komma åt tändningslåset. Du behöver en Phillips-skruvmejsel för att separera slöja och avslöja kolonnen. Lossa skruvarna kåpan tillsammans och dra ut dem. Lyft upp på den övre halvan av kåpan och skilja den från kolonnen. Dra sedan ner på den nedre delen och arbeta loss från kolonnen.

Borttagning

Leta reda på tändningen bosatte sig längs rattstången, och skruva loss små skruvarna som håller den till kolumnen. Dra ledningsnätet ut på baksidan av tändningen. Selen har en flik som du åtskild från sidorna för att dra bort jämnt från strömbrytaren.

Installation

Placera den nya växeln där den gamla omkopplaren var placerad. Starta skruvar för att säkerställa att byta är korrekt justerade. Dra åt skruvarna med Phillips-skruvmejsel. Nu ansluter kabelstammen till den nya tändningslåset. Tryck selen i den mottagande änden av omkopplaren tills det klickar. Dra åt styrpulpet svepning kring kolonnen. Anslut batteriet så kan du starta Buick och se till att den vevar.


Relaterade artiklar


bra sätt att rengöra hjul
hur man ansöker regn-x gel
hur man byter backup lampor på en Subaru Outback
hur man installerar en drivrem på en 1998 Windstar 3,8
hur man tar betalt min lastbil med R134a
hur man byter Volkswagen Passat 2004 vindrutetorkarblad
hur du tar bort rost från ett garage golv
hur du justerar strålkastarna på en 1997 Chevrolet pickup
riktningar för ett oljebyte för 2001 ford Windstar
hur man byter en bakre bromsok på en Audi