hur täta en släpvagn

hur täta en släpvagn

Trailers kräver ofta liknande underhåll och reparationer av ett hem. De är utsatta för väder lika ofta, och ibland väglag när de används för resor. Drevning en släpvagn kan hjälpa isolera den från de delar på grund av den täta, vattenavvisande egenskaper tätningsmedel. Tillämpning av täta till en släpvagn själv kan åstadkommas med lämplig utrustning, som finns vid varje hem förbättring alltid eller järnaffär

Du behöver:.
Icke ammoniak renare
. Torr trasa.
Maskeringstejp.
Butyl eller silikon täta.
Drevning pistol.
Fuktig trasa.
Borste eller svamp.


1.
Välj mellan butyl eller silikon täta för varje avsedd söm i trailern. Silikon täta är ett allmänt tätningsmedel avsett för små till måttliga fogar och skarvar. Butylgummi täta är mer lämplig för utomhusbruk syften och stora sömmar, till exempel kring fönster och dörrkarmar.
2.
Torka av utsatta sömmar med en icke-ammoniak rengöringsmedel. Torra dessa områden med en ren trasa innan du applicerar täta.
3.
Maskera de områden nära sömmar som du inte vill att täta. Fyll på rätt täta i fogtätning pistol, och tillämpa en sträng av det direkt i en söm på släpvagnen.
4.
Fukta ditt pekfinger med vatten och glida det jämnt längs sömmen , skuggning form av valfri kanter eller ramar. Använd baksidan av en gammal sked för att jämna täta om ytan är för grovt.
5.
Tryck täta ordentligt i sömmarna och upprepa processen för alla utvalda områden. Låt tätningsmedlet härda över natten, måla den ska matcha din släpvagn om så önskas
.


Relaterade artiklar


hur man byter glödlampan i en bil
hur man byter varselljus 2007 i en GMC Sierra 2500
vad som orsakar ett bilbatteri att misslyckas?
hur påverkar motorolja jorden?
hur man byter en serpentin bälte i en Toyota Highlander
hur man kan kontrollera vätskan i en standard växellåda
hur du tar bort tändkablarna från en 2003 chevy Silverado
hur du ändrar luftfiltret på en 1988 Trans Am 5,0
hur man byter en bakrutetorkare på en 2006 Nissan Murano
rensar GMC koder fordon fel