hur man läser den dag en Delco batteri

hur man läser den dag en Delco batteri

AC Delco tillverkar bilbatterier för bilar. Batterierna kommer med en garanti som garanterar deras verksamhet till ett belopp av tid efter tillverkningsdatum. För att hjälpa dig ta reda på om batteriet är fortfarande under garanti, skriver AC Delco tillverkningsdatum på batteriet. Den teckensträng som används för att bestämma datum är annorlunda än det vanliga sättet att skriva datum, och du kommer att behöva dechiffrera strängen att veta den dag

Du behöver:. .
Rag
Motor avfettningsmedel.


1.
Leta upp batteriet i motorrummet och avgöra om du kan läsa etiketten på toppen av av batteriet. Etiketten kan skymmas av motorolja eller fett.
2.
Torka av ett märke med trasa om den är täckt av fett. Om fettet inte kommer iväg med trasan, spraya en liten mängd motor avfettningsmedel på trasan och torka av etiketten.
3.
Läs etiketten för batteriet datum. Datumet är föregås av antingen ett P eller S, nästa två siffrorna anger månaden och den tredje siffran anger året. Ett exempel kan vara S 119, vilket betyder att batteriet är tillverkad i november 2009.


Relaterade artiklar


hur man hittar den främsta gnista i en 1995 Mustang GT
hur man rengör dioder på ett bilbatteri
Chevrolet motorlyft
hur du tar bort en 1995 Mustang nackstöd
hur man fixar hastighetsmätaren kabeln på en Cheva kavaljer
Hur ansluter jag min strålkastare för min 1997 Jeep Wrangler?
hur man byter en strålkastare i en 1998 Dodge Stratus
enskilda bälten vs serpentin
hur man byter glödlampan i en 2001 toyota corolla
hur man gör en 1997 förorts strålkastare ersättning