hur du anger en kod Volkswagen radio

hur du anger en kod Volkswagen radio

De flesta bilar tillverkade från år 1990 på kommer med stöldskydd. Märket Volkswagen är inte annorlunda. Om du inte har en förbättrad säkerhet version, stöldskydd i lager VW-bilar skydda radio och CD-spelare. Om strömmen kopplas bort från radion, som när en smet dör eller radion är stulen, eller om en elektrisk säkring blåses i bilen, stöldskydd När sparkar i. strömmen åter, måste du ange ett fabriken koden för radio säkerhet för att låsa upp radion. Detta är relativt enkelt.

Du behöver:
Radio Kodnummer

hur du anger en Volkswagen Radio Code


1
Se koden behov. . ska anges. Du vet om radion-som normalt skulle läsa datum, tid och radiostation-läser bara ordet "SAFE".
2
Hitta radion koden för. bil. Om du har köpt bilen ny, skulle dealern har gett dig denna kod. Det kommer inte att vara i din instruktionsbok. Om du har köpt bilen används och inte har radio-koden, följ steg 3 och 4. Om du har koden, hoppa över dessa steg.
3.
Ta ut radio från instrumentbrädan. Du behöver antingen en phillips huvudet eller skruvmejsel för att göra detta. På sidan av radion är seriell kod.
4.
Ring en VW-handlare och be att få tala med kundtjänst. Ge den representativa din radio serienummer och VIN-nummer. De kommer då att förse dig med radion koden.
5.
Använd stationen förinställda nummer på radion för att komma in den fyrsiffriga koden. Ange det noga, oftast kommer du att få endast två försök att ange koden innan bilen låser du ut igen. Detta återställer bilradion tillbaka till felsäkert läge och du kommer inte att kunna göra ett nytt försök i minst en timme . .
6.
Klicka på "söka"-knappen på din radio När du har angett koden. Ofta är detta representeras med ">" symbol. Detta bör aktiveras radio. Använda radion som vanligt.

Tips och varningar


 • Ring din återförsäljare om radion koden du har inte fungerar.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en 1999 Ford F-150 dash
  hur man gör en Audi A4 oljebyte
  hur ändrar främre bromsbelägg på en Ford 500
  hur du tar bort gula färg fläckar från en bil
  hur ändrar tändkablarna i en 1997 Camry
  Hur byter jag bränslefilter på en 1991 lumen euro?
  hur man byter en sväng signal på en 2002 ford focus
  vad är en motor ventil?
  hur man byter strålkastaren på en 1994 Camaro
  hem rättsmedel för att bli av ett urin lukt i en bil