hur att rapportera missbruk Food Stamp

hur att rapportera missbruk Food Stamp

År 1996 var nästan $ 27000000000 tilldelas i dollar mat stämpel till dessa bedöms vara i behov. Av detta bedömer medborgarna mot regeringen Avfall som $ 5 miljarder används bedrägligt.

De som uppfyller kraven för matkuponger inte kan använda dem för nonfood sådant som alkohol, tobak, vitaminer eller läkemedel, samt varm mat som redan är förberedda. Om någon är fångad med mat stämpel bedrägligt, möter de upp till $ 250. 000 i böter och /eller 20 år i fängelse. Du kan göra din del för att skydda värdefulla dollar regering välfärden genom att rapportera bedrägerier

Du behöver:
Pencil.
Papper.


1.
Samla all information du kan om missbruk du har bevittnat. Detta kan notera stämplar som används på alkohol och cigaretter eller för att köpa blöjor eller snabbmat. Skriv ner datum för inköp, köpte objekt och platsen. Matkuponger använda ett elektroniskt betalkort som noterar alla transaktioner. Ju mer information du har, desto lättare blir det att bevisa bedrägeri.
2.
Skriv ner alla namn och ålder i hushållet med hjälp av matkuponger. Food Stamp Awards bygger på hela hushållets inkomst. Så om en ensamstående mamma lever tillsammans med sin pojkvän, hon måste rapportera sin inkomst som en del av hushållens totala inkomster vid fastställande av matkuponger.
3.
Rapportera dina misstankar tol din lokala SNAP (Supplemental Nutrition Assistance Program) kontor eller Welfare kontoret. Förklara din oro klart och koncist och tillhandahålla den information du har samlat in. Det kommer att vara upp till den SNAP kontoret att följa upp och avgöra om bedrägeri har begåtts.


Relaterade artiklar


hur ändrar kabinen luftfiltret i en escalade
hur man byter bränslefiltret på 2007 f-150
hur du ändrar Serpentine belt på en 2002 chevy banbrytande
hur man kan jämföra filter Auto-Oil
hur man kan ändra ljus över registreringsskylten på en 2000 Deville
hur du tar bort vatten fläckar från auto färg
PET lukt i bilar
hur du tar bort fläckar från fordon med vit färg arbetstillfällen
bildäck tips
hur man byter en glödlampan i en 2000 Toyota Sienna