diy lackboxen planer

diy lackboxen planer

Professionell målning kan vara en lång och kostsam process. Auto butiker kan kosta mer än $ 1,000 för en bils lack och andra får mindre jobb också kostsamt. För dem som vill spara pengar eller ta kontroll över målningen, bygga en monter hem måla är ett bra alternativ. En lackboxen kan byggas från enkla material och ger ditt hem målning en extra grad av professionalism

Du behöver:. .
Stor stålull
Broom.
Sopskyffel.
Tvål.
Vatten.
Svamp.
Ren handduk.

Planering

Först bestämmer hur stor du vill att din lackboxen vara. För måla en bil eller lastbil, kan det behöva uppta en stor del av ett garage, skjul eller lada eller vara tillverkade ute. För mindre arbeten kan en mindre lackboxen vara tillräckligt. Kom ihåg att lackboxen kommer att behöva anpassa den person som gör målningen, vara föremål målade och utrustning, inklusive en sprutpistol, luftkompressor och andra verktyg.

Framing

Det bästa ram för en lackboxen kan vara konstruerade av billig PVC rör. PVC är tillgängligt från de flesta järnaffärer och kan kapas till önskad längd lätt. Det är också lätt att hitta PVC kontakter för att bilda hörnen och lederna i lackboxen ram. För en inomhus monter kommer 1-tums pipa vara tillräckligt. Om din monter byggs utomhus, 2-tums rör mer lämpligt. Konstruera en ram från PVC-rör och anslutningar som innehåller över hängslen och hängslen hörnet för stabilitet.

Väggar

Köp plast droppe dukar för att bilda väggar och tak i lackboxen. Använd tejp eller annan industriell styrka tejp för att täta kanterna och fäst plastfolien till PVC-ram. Låt plåten på ena sidan bunden till att det kan rullas tillbaka för att möjliggöra inträde i montern. Dessutom, ger utrymme för tillägg av ett ventilationssystem.

Ventilation

Bifoga en låda fläkt med en förseglad motor till ett avsnitt i lackboxen väggen med silvertejp. Täta kanterna runt fläkten med mer tejp och se till att den är placerad så att det kommer att blåsa luft ur montern, inte in i den. På motsatta väggen (mittemot fläkten) ansluta en vanlig ugn eller luftkonditioneringen filter. Detta kommer att filtrera luften som strömmar in i båset och se till att inget damm eller skräp kan komma in. Om ett luftfilter inte är tillgänglig, använd en fuktig bomull blad som ett filter. Täta kanterna av filtret med tejp.

Demontering

Efter användning av lackboxen, kan plåten tas bort och fällas upp, medan PVC rören kan tas loss och staplas för enkel förvaring. Göra ett diagram av dina lackboxen, antingen innan du börjar bygga när du demontera den, gör det lättare att rekonstruera monter för framtiden lackeringar. Med undantag av bandet, bör alla delar av montern kan återanvändas många gånger.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en nyckelbricka för en 1999 chevy Silverado
hur man programmerar en Yukon XL GMC garageportöppnare
hur man viker en skugga auto sön
hur man installerar nya vindrutetorkare för en Toyota Corolla DX
Hur man testar för en dålig bil batteri
hur ändrar luftkonditioneringen filtret i en 2005 Dodge Magnum
hur man byter luftfilter på en 2007 Nissan Titan
hur du tar bort ventilerna streck luften i en mustang
hur man kan anpassa en bil tomgång
hur man lufta bromsarna på en 2005 Honda Pilot