Hur en dubbel agerar luftcylinder arbete?

Hur en dubbel agerar luftcylinder arbete?

Dual tf luftcylinder Basics

En dubbel egenskap luftcylinder är en typ av ställdon. Det använder tryckluft för att skapa rörelse i en rät linje. Dubbla cylindrar kan skapa kontrollerad rörelse för en viss sträcka på två motsatta riktningar. Cylindern gör detta genom att flytta en kolv ut och in.

Dual Agera luftcylinder Design

En grundläggande tvådelade cylindern består av en kolv inuti en förseglad tub. Denna kolv sticker sig på en eller båda sidorna av röret, men ingen luft kan läcka ut från tätningen mellan kolven är ansluten till en kolv, som delar på insidan av röret till två kammare. Varje kammare har en ventil tryck release och en andra ventil som leder till en luftpump.

Dual tf luftcylinder Operation

Att flytta kolven ut, är luft pumpas in i kammaren bakom kolven. Samtidigt är luften frigörs från andra kammare. Detta skapar en skillnad i lufttryck. Eftersom det lufttryck bakom kolven är större än framför den, skjuter kolven glider framåt och kolv ut. För att dra tillbaka kolven, är luft pumpas in i kammaren framför kolven medan den andra kammaren töms. Detta skapar en skillnad i lufttryck i motsatt riktning, dra tillbaka kolven i.


Relaterade artiklar


hur man byter ett däck på en Hyundai Elantra
diy Punktsvets
hur ställa in tiden på en Mitsubishi Galant bil
Hur tar jag reda Ford Taurus växellåda typ?
Nissan Keyless programinstruktionerna
hur man byter ett oljefilter tätningsring
hur man förebygger auto mögel
hur du fyller ett 12V batteri
hur bilar sand spränga
hur man fixar en läcka i en Jeep Wrangler sufflett