hur reparera plasthus auto spegel

hur reparera plasthus auto spegel

Reparera en plast bil spegel bostäder kan ofta kännas som en övning i meningslöshet, trots de många produkter på marknaden som lovar att göra jobbet åt dig. Auto spegeln Behållarna är tillverkade av ABS-plast, som är stel och resistent mot lim. Även en glasfiber plåstret inte kommer att hålla till mjuk plast. Men du kan reparera plasthölje auto spegel med en enkel lödning teknik och ca 20 minuter av din tid

Du behöver:. .
80-slippapper
Lödkolv (25 watt, stor spets).
Plast filler (eller extra delar av trasiga ABS-plast).
Fine metall fönster skärm.
Silvertejp.
Bondo.
250-slippapper.
Auto plastfärg.


1.
Sand kanterna av spricka där auto spegeln höljet är skadat med 80-sandpapper. Ta bort eventuella färg eller finishen på plasten. Om plasten har ett hål och inte bara en enkel spricka, sand alla kanter kring hålet också.
2.
Koppla in din lödkolven i och låt det värma fullt upp. Även om det är att göra detta, lägg plast spackel i sprickan i spegeln boende eller, för större hål, tejp en bit fin metall fönster skärm i hålet så att skärmen är fäst på insidan av huset. Lägg sedan plast spackel över skärmen. Om du använder trasiga bitar av ABS-plast som din filler, lägga styckena i sprickan eller på skärmen så att de inte längre än till ytan på resten av huset.
3.

Håll spetsen av lödkolven mellan plast spackel och plasten i auto spegeln huset tills det smälter och fogar, fungerar långsamt. Plasten måste smälta helt och gå --- inte bara ytan, eller kommer det att bilda en kall svets som lätt går sönder. Håll en trasa till hands för att torka av lödspetsen ren som du flyttar runt på kanterna och smälter ihop dem.
4.
När plasten har svalnat, täcka utgifter för reparation med Bondo, låt torka och sand ner för att matcha originalet spegelns yta med en 250-grit sandpapper. Måla hela auto spegeln boende (och reparation) för att matcha.

Tips och varningar


 • Touch lite regelbundna löda flussmedel till toppen av lödning pistol innan du börjar att "tenn" pistolen. Detta kommer att hjälpa att värmen sprids jämnt i toppen.
 • Löd inte plast i ett slutet utrymme, det rök från smältande plast är giftiga, och god ventilation är ett måste för att undvika förgiftning.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en 1998 Volvo C70 hytt a / c filter
  hur man byter en serpentin bälte på en Saturn Vue
  hur då en Cheva 350
  hur man gör en Audi A4 oljebyte
  Hur vet jag om min kamkedja är dåligt?
  hur du kan få transmissionsolja i en Nissan
  hur man byter en kupéfilter på en 2005 Nissan Altima
  hur man byter tändstift på en 2004 wrangler
  hur till check oljebyten
  Hur rättar jag justeringen på min LeBaron?