hur man köper ombyggda sändningar

hur man köper ombyggda sändningar

Återanvända delar påverkar ingen annan bransch som det gör i bildelar och försäljningen. För att göra en prisvärd produkt tillgänglig för allmänheten, många auto delar kan "byggas", vilket gör att kostnaden låg. Sändningarna är ett utmärkt exempel på kostnader som påverkar kvaliteten genom processen remanufacturing en fungerande produkt från en annars värdelös kärna
1.
Forskning dina alternativ lokalt och online. Använd Internet för att hitta kontaktinformation för överföring butiker i ditt område. Att veta hur man köper ombyggda sändningar inkluderar shopping för den bästa leverantören. En ombyggd överföring kan ha en prisskillnad på 80 procent från en återförsäljare till en annan. Kvaliteten på arbetet är en oro, men att veta hur man handlar ombyggda utsändningar hjälper dig att undvika dålig hantverk.
2.
Sök efter partihandel delar återförsäljare som säljer motor och transmission tas ur räddas fordon. Nya sändningar kan bli tillgängliga till grossistpriser från dessa bärgning företag, eller så kan du ha en ombyggd som sparar pengar eftersom överföringen är i bättre skick än din slagen originalet.
3.
Go till en prestanda delar återförsäljare för deras pris på ombyggda sändningar. Företag som Jegs och Summit har erbjudit högkvalitativa ombyggd sändningar till sina kunder. Många kunder använder sändningarna i prestanda bilar och lastbilar och kräva en högre kvalitet. När du vill köpa återuppbyggdes utsändningar, det finns inget bättre ställe att få en än från en återförsäljare som har nära band till tillverkare av överföring produkter och delar.
4.
Ring upp kontakten antalet de företag du vill ha mer information från. Nu är det dags att ta hjälp av en erfaren tekniker om du behöver mer hjälp att välja rätt ombyggda överföringen. Har din bil till hands när man talar om en ombyggd växellåda så att du kan hjälpa till tjänsten guide hjälpa dig. Var beredd att svara på hans frågor om motorstorlek, märke, modell och tillverkningsår. Allt detta och mer kan behövas för att beställa rätt ombyggda överföring för dig första gången. Nämn några uppgraderingar i däckdimension, bak utväxling och körförhållanden.
5.
Organisera informationen från varje ombyggda överföring återförsäljare och grossister du talade med. Eliminera den lägsta och högsta pris på hotell i förekommande fall och kontakta minst tre av de återstående alternativen. Var redo att erkänna din forskning och få din säljare hjälper dig att få det bästa erbjudandet. Leta efter uppgraderade delar inklusive ventil kroppen förbättringar och band koppling så snart de erbjuds. Tänk på att betala lite mer än genomsnittet kan få dig en över genomsnittet resultat.
6.
Köper mest praktiskt val av ombyggda sändningar efter gör din forskning. Ha en postorder överföring skickas direkt till en överföring butik för installation eller att ditt garage för gör det själv överföring installation. Se till att få en begränsad eller förlängd garanti. Börja skydda din investering genom att skydda din investering med försäkringar.
7.
Kontrollera regelbundet prestanda och vätskor för din ombyggda nya transmission, och rapportera fel och problem till den återförsäljare som sålt delen. Rapportera problem och få hjälp med fastställande och problem som följer av återuppbyggnaden. Du kommer inte att köpa en citron eftersom du vet vad du gör. Med hjälp av dessa tips om hur man köper ombyggda sändningar är det första steget i att spara lite pengar på en del du behöver för att fungera bra i framtiden.

Tips och varningar


 • Har dina ursprungliga sändningen ombyggd så är möjligt. Om du väljer att arbeta med en lokal sändning butik bör du inte byta ut för en sändning har de redan ombyggda. Har butiken gå igenom dina gamla, busted transmission så delarna hålla ihop hela livet på bilen när det är möjligt.
 • Partihandel sändningar inte byggs om. De är bärgade utrustning som kan vara trasig också. Förbereda sig för detta när de organiserar en budget. Varje ombyggd växellåda du handlar för kommer att ha ett pris som varierar med så mycket som $ 1000. Låt dig inte luras av dålig kvalitet utförande eller uppenbara lögner bara för att spara en slant.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör skina billack utan vax
  hur ändrar vätskan servostyrning i en 2001 Sentra
  hur man rengör en plats Honda Pilot
  hur man ska förstå däckstorlek
  hur du tar bort motorvägen färg från en bil finish
  hur man rapar en luftficka i kylaren på en Ford Escape
  diy Audi Quattro a4 bromsarna
  hur man tar takräcken bort av en 2005 chevy banbrytande
  hur du ändrar bränslefiltret på en 2001 Silverado lastbil
  hur man byter batteri i en BMW nyckel