hur man köper Goodyear fortera däck

hur man köper Goodyear fortera däck

Goodyear Fortera är en linje av däck avsedda att monteras på lastbilar och terrängbilar. Dessa prestanda däck har flera egenskaper som gör dem bra för alla typer av väder. Dessa funktioner inkluderar triple-slitbanan områden för ökad dragkraft och DuPont Kevlar inbyggd i sidoväggarna. Du kan hitta Goodyear Fortera däck på många däck återförsäljare
1.
Mät dina hjul för att avgöra vilken storlek Goodyear Fortera däck du behöver. Du behöver ytterdiameter, fälg storlek och bredd i inches. Om du inte vill ta dessa mätningar, kan du begära att däcket alltid leta efter Fortera däck som är tillgängliga för märke och modell på din bil.
2.
Bläddra specifikationer för Goodyear Fortera däck på nätet. Även om du kan köpa däck på person från en däckverkstad, bör du granska Fortera specifikationer i förväg på nätet. Visa online-återförsäljare däck som Tire Rack att se funktioner samt användarrecensioner. Se till att ägna stor uppmärksamhet åt garantin, tvättmängden och däcksidan.
3.
Välj den typ av Goodyear Fortera som du vill använda på din SUV eller lätt lastbil. Modellerna från linjen är SL, HL, TripleTred och SilentArmor. SL är för fordon med stor diameter hjul medan HL är en all-säsong däck. TripleTred har tre trampa områden för dåligt väder dragning och SilentArmor använder DuPont Kevlar för ytterligare skydd.
4.
Leta däck butiker som säljer Goodyear Fortera däck. Sears har rikstäckande platser och säljer Fortera däck. För andra återförsäljare, kan du lägga i ditt postnummer på Goodyear webbplats för att få en lista på butiker med Fortera däck i lager.


Relaterade artiklar


hur man använder alkohol för att rengöra en elektrisk fönster switch
Hur kan jag rengöra bollar av min bil?
hur man byter bakrutetorkare 2001 om en chevy venture
hur man byter batteri i en Oldsmobile Silhouette minivan
hur du ändrar Serpentine belt på en 2005 chevy Uplander
hur du tar bort en Silverado streck
hur man använder en buffert för automatisk färg
hur ändrar broms glödlampor i en 2006 Audi A4
hur man gör en aluminium glänsa diamant tallrik
hur man byter ett oljefilter på en citreon ZX