hur man använder en buffert polermaskin på en bil

hur man använder en buffert polermaskin på en bil

Vaxning och polering en bil gör att färgen lyser som ny. Vaxet skyddar lacken från miljöskador, t. ex. solskador och föroreningar, så det kommer att pågå längre. Vax hindrar din färg från att se tråkig och hjälper färgen att hålla sin sanna färg längre. Är det viktigt att lära sig använda en buffert på rätt sätt när polering en bil. Om den inte används på rätt sätt, kan bufferten skada färgen

Du behöver:. .
Buffert
Vax.
Vax applikator pad.
Hink.
Biltvätt tvål.
Svamp.
Mjuk handduk.


1.
tvätta bilen med varmt vatten innan polering. Din färg måste vara helt ren innan du använder en buffert eller att bufferten kan repa lacken. Du kan använda biltvätt flytande eller mild diskmedel. Använd en ren vante biltvätt eller svamp att rengöra bilen. Skölj när du är klar.
2.
Torka bilen helt med mjuk, rena trasor. Smutsiga trasor kan repa lacken.
3.
Applicera en kvarts storlek delen av vax till en ren vax applikator pad och jämnt applicera vaxet till en paragraf i färg med cirkulära rörelser. Återapplicera vax till pad när det behövs. Du bör ansöka vax i en varm området med solen. Vaxet kommer inte att torka ordentligt om det är kallt. Låt vaxet torr tills det är en dimmig färg, vilket tar cirka 10 minuter.
4.
Sätt på din buffert och kör buffert höger till vänster över den torra vaxet börjar den kanten av bufferten då slutar platt. Lämna aldrig buffert på en plats på färgen, eftersom bufferten kan bränna lacken. Stoppa kratsning När färgen är blank och all vax har buffed av.


Relaterade artiklar


hur man bygger en AC svetsare med 2 12v batterier
bästa metoden att rengöra bilrutor
hur man rengör en EGR ventil på en automatisk
instruktioner om att byta olja i en 2005 Honda pilot
hur man byter en 1991 Buick pan-talet olja
hur man hittar säkringen för strålkastarna på en 2001 ford focus
Hur man testar för en dålig bil batteri
hur man byter bakgrund registreringsskylten på en 2001 F150
v10 ford motorproblem
Dimljus instruktioner för 2003 Dodge Dakota