felsökning av en 2008 Nissan Sentra

felsökning av en 2008 Nissan Sentra

Att veta vad som är fel med din 2008 Nissan Sentra-och hur man rättar till det-kan spara tid och pengar. Även om inte mekaniskt benägen, att kunna felsöka vad problemet med fordonet kan hastigheten längs reparationsprocessen. Det kan också signal om det är grundläggande nog att fixa själv eller om fordonet bör vidtas för att en mekaniker. Genom att uppmärksamma din bil, kanske du kan avvärja ett problem innan den förvandlas till en större reparation

Du behöver:.
2008 Nissan Sentra instruktionsboken.


1
Att uppmärksamma. Märker nya eller olika ljud med din bil kan hjälpa att upptäcka problem innan de uppenbart till mer kostsamma reparationer. Även övervakning oljeanvändning och behovet av andra vätskor för att fordonet kan avslöja problem. Till exempel, om du behöver olja mindre än tusen miles efter ett oljebyte eller efter påfyllning, det finns en läcka på motorn och reparation behövs.

Skakningar och vibrationer även signal problem och bör gick till så snart som möjligt. Knäppningarna kan innebära problem med generator eller batteri ledningar
2
Motor frågor:. . När man startar bilen, om ett batteri varningslampa blinkar grönt innebär det att batterinivån är låg . Tillbaka batteriet

Om Intelligent Key systemet varningsljus är i rött är batteriet urladdat och behöver bytas ut
3
Ignition frågor. . : En kontinuerlig ljudsignal vid stängning förarsidan dörr betyder att tändningen inte är i "Lock". Sätt tillbaka nyckeln och flytta tändningen till läget "Lock. "

Om Intelligent Key tänds när du vrider på tändningen, betyder det att Intelligent Key är inte i fordonet. Hämta Intelligent Key innan du fortsätter.
4.

Andra varningar: Om den främre dörrklocka släcks och dörrar alla lås, är intelligenta Key fortfarande i fordonet Ta ut nyckeln och stänga dörrarna

Om stoppas och. . "P" (Park) tänds, fordonets växelspak är inte i "Park. " Flytta nivå att "parkera" och vrid tändningen till "Lock. "
5
Stereo:. Vid inte kan spela en CD, kontrollera att skivan blev inmatad korrekt, att det inte är repad, smutsig eller skadad Om det finns fukt i enheten. , vänta en timme sedan prova att spela CD igen.

temperaturökningar kommer att orsaka att CD-spelaren slutar fungera. När enheten återgår till normal temperatur, ska cd spela på nytt.

Om det är dålig ljudkvalitet när du spelar en CD, kontrollera om skivan är skadad eller smutsig
6
Röstkommandon. Om din Sentra är utrustad med en röst-kommando telefonsystem och de programmerade kommandon är inte att utföras:
-Kontrollera instruktionsboken för att se kommandot är giltigt.
-Försök igen, talar till kommandot efter tonen
-. . Se till att bakgrundsljud reduceras och minst

Om röst-kommando problemen fortsätter, röst- utbildning bör förfarandet upprepas.


Relaterade artiklar


fördelar för överförings färg
hur du ändrar bränslefiltret på en 2000 Town Car
hur man fixar en läcka i en Jeep Wrangler sufflett
hur man byter Toyota Sienna ljusa registreringsskylt
hur man ändrar strålkastarnas lampor på en 1997 Honda Prelude
typer av redskap och växellådor
tips för rostfritt stål avgassystem
hemlagad anslutning batteripolen
hur man målar en bil med en burk av rost-OLEUM
hur man byter en 1985 ford ltd Brougham bränslefilter