det bästa sättet att rengöra auto glas

det bästa sättet att rengöra auto glas

Hålla din bil fönstren rena är en säkerhetsfråga. Vänja sig vid platser kan oavsiktligt orsakar att du missar en potentiell fara vid bilkörning. Dirty Windows kan molnet din uppfattning, speciellt på natten och under en regnstorm. Snarare än att lägga till riskerna med att köra, rengöra din auto glas regelbundet

vad man ska använda

Välj en luddfri handduk som absorberar fukt. Tätt vävda microfiber trasor eller dukar avsedda för vindskydd är de bästa. Använd inte tidningen, eftersom det kan lämna spår av bläck och fläckar, pappershanddukar kan lämna ludd efter sig. En allmän fönsterputsmedel innehåller ammoniak och kan lämna skadliga avgaser inne i bilen. Ammoniak är också dåligt för tonade rutor. En specialtillverkad auto-fönsterputsmedel är bäst, de flesta inte innehåller ammoniak (men bekräftar att genom att läsa ingredienserna). Ett regn-repellerande produkt som Rain-X hjälper med synlighet när den tillämpas på utsidan av dina fönster.

Hur rengör

Spraya fönster, inte trasan med fönsterputs. Använd en generös mängd. Inte snåla, men inte mätta ytan heller. Ungefär fyra sprutar för en typisk sidoruta är tillräcklig. För att få den övre delen av sidofönstren, rulla ner dem lite och rengör den övre tum, torka med en ren trasa och rulla fönstret upp igen. Rengör ett fönster åt gången och torka omedelbart, med början från toppen. Håll gnugga fönstret tills alla ränder är borta. Lyft din vindrutetorkare att rengöra fönster under dem.


Relaterade artiklar


hur man byter en strålkastare på en jeep tj
hur du lägger köldmedium till AC på en 2000 Ford Expedition
hur man byter Volkswagen Passat 2004 vindrutetorkarblad
diy Punktsvets
hur man ändrar f-150 nav lager
hur man använder gummi balsam
hur man byter en oljetank filter
hur du tar bort en syresensor på en Audi A6 4.2
hur man installerar ett batteri för en Volvo XC70
hur man hittar Keyless posten för en 1997 Chevrolet lumina efter batteriet laddas ur