bilradio reparation tips

bilradio reparation tips

Reparera en bilradio behöver inte vara svårt. Identifiera problemen innan kan minska den tid som behövs för att avsluta jobbet. Detta kan också spara hundratals kronor i reparationskostnader som annars skulle gå till reparatörer

antenn och högtalare

Prova att byta ut din gamla antenn för en nyare om du bara får en handfull stationer. En dålig antenn kan även vara problem för att ta emot förvrängt ljud.

En brist på energi (watt) kan också orsaka förvrängda ljud när du spelar musik på högre volymer. Detta orsakas vanligtvis vid utbyte av aktier högtalare för en högre kvalitet premiummärke. Radions wattal behöver bli högre för att driva högtalarna, så lägg till en förstärkare i stereon. Annars måste du byta den nya högtalarna tillbaka till det bestånd de som kom med i fordonet.

Förstärkare

inte överhettas förstärkaren. De höggo efter om den överhettas. Om förstärkaren är rätt ventilerad, bekräftar att förstärkaren rating matchar bilens stereo. Om detta stämmer, ta bilen för att få förstärkaren granskas av en fackman.

Tändning

Kolla tändningen om du hör bakgrundsbrus eller en högljudd gnäller kommande genom högtalarna när du slår på bilen. Installera ett brusfilter att justera radions radio makt anslutning.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bränslefiltret på en 2000 Town Car
bra sätt att rengöra hjul
hur man byter glödlampan i en 1997 Oldsmobile aurora
hur du tar bort en F150 lastbil headliner
rätta sättet att vaxa din bil
hur du återställer en dator i en 2000 chevy Silverado
hur du tar bort fönster färgton i fordon
hur man återställer ljuset oljebyte på en 2001 Chevrolet Silverado
hur man stämmer en Alfa Spider
hur man byter tändstift på en 2002 Buick LeSabre