hur man köper Yokohama däck

hur man köper Yokohama däck

Däck har en begränsad livslängd. Inte bara trappsteg slits ut, det gummiblandningar försämras med åldern och kan misslyckas. Så däck måste bytas ut regelbundet. Detta är ett steg-för-steg guide om hur du får den bästa uppsättning Yokahama däck till ditt fordon
1.
Sök efter Yokahama däck du behöver på Yokahama webbplats http://www. yokohamatire. com. Du kan söka i fordonstyp, bilmodell, däck storlek eller däck namn. Bläddra igenom alternativen för ditt fordon. Webbplatsen kommer att ge dig en uppfattning om vilka typer av funktioner som finns.
2.
Klicka på Återförsäljare fliken och välj en återförsäljare. För personlig vehcles tillåter Yokahama webbplats du söka på fordon och på postnummer.
3.
Skriv ut Uniform Tire Quality Grade (UTQG) sida på http://www. yokohamatire. com /customer_service /readingtire_utqg. aspx. Yokahama däck överensstämmer med UTQG. Testdata är stämplad på däcksidan och kan ge dig en uppfattning om hur bra däcket kommer att pågå.
4.
besöka återförsäljaren och läs UTQG data på däcket. Treadware är ett mått på slitbanan hållbarhet. En treadwear rating på 200 innebär slitbanan slits dubbelt så bra som standard, vilket är en värdering av 100. Det finns också betyg för dragning, temperaturtålighet, och andra kvaliteter.
5.
Överens om ett pris med din återförsäljare. Glöm inte att arbetet i samband med installationen kan öka kostnaderna. Det finns utrymme att manövrera här i era förhandlingar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort parkeringsbromsen locket från en Kia Rio
hur man byter en strålkastare på en 2003 Hyundai Sonata
hur du ändrar bränslefiltret på en Windstar
hur man ändrar en syresensor på en 2000 Oldsmobile Alero
hur ändrar strålkastarna i en 1995 honda
hur man gör skina billack utan vax
hur du ställer ford 302 timing
hur man återställer ljuset kontrollera motorn i en 1998 Dodge Ram
hur man återställer lättolja varning på en 1987 Ford Thunderbird
hur man byter syre sensorn i en GM van