hur man blöda en 2004 GTO koppling

hur man blöda en 2004 GTO koppling

Den GTO är en snabb och rolig bil att köra, men försöker att göra enklare underhåll på den kan göra bilen mindre attraktiv för ägare. Du kan blöda en 2004 GTO koppling enkelt och på några minuter, men att få till det i första hand kan visa sig vara svårt. När du vet var att gå under bilen för att hitta den avluftningsventilen är dock processen för blödning kopplingen lika enkelt som på alla andra bilar

Du behöver:.
Jack och pallbockar
. Hylsnyckelsats (med djupa hylsor).
DOT 4 kopplingsvätska.
Jar.
12 fot av 3/8-tums diameter klar gummislang.


1.
Parkera 2004 GTO på en plan yta. Dra åt parkeringsbromsen. Använd en domkraft för att höja fordonet och sedan överföra fordonets vikt till domkraften.
2.
Titta under på överföringen. Vid basen av svänghjulet ser du två hål tillgång skuren i ärendet. Titta inuti hålen för att hitta vilken som är den åtkomst för avluftningsventil.
3.
Välj en djup ficka som ryms på låsmuttern på din avluftningsventil. Öppna blöda ventilen genom att vrida den moturs, det kopplingsvätskan börjar läcka.
4.
Häll en tum av kopplingsvätskan i botten av en ren burk. Placera ena änden av ert klara gummi slangen i vätska i burken och den andra över den avluftningsventil. Ha en medhjälpare trycka på kopplingspedalen upprepade gånger tills ingen mer vätska pumpas ut.
5.
Fyll koppling behållaren med ren vätska och ha din hjälpare tryck på pedalen igen tills vätska kommer ut den avluftningsventilen med några luftbubblor syns i slangen. Dra åt blöda ventilen genom att vrida den medsols. Ta bort röret och dra åt ventilen resten av vägen med en hylsnyckel. Top från kopplingspedalen vätskebehållare.

Tips och varningar


 • Om du inte har verktygen för att få tillgång till avluftningsventilen, ta bort kopplingen slangen från slaven cylindern och sifon ut den gamla vätskan med hjälp av en gummislang. Du får nog av den gamla vätskan så att du kan lägga till nya och hålla din koppling fungerar bra.
 • Kontrollera att du har skingrat all luft från kopplingspedalen system som kan ha blivit instängda när du går till blöder från 2004 GTO koppling. Instängd luft kommer att göra kopplingen misslyckas under körning.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en F150 4.9l oljetråg
  hur man byter en strålkastare i en 2005 Colorado
  hur man byter en slutsignal objektiv på en 2005 Dodge Dakota
  hur reparera dimmigt strålkastare linser på en Mercedes
  hur man byter en Buick förrätt
  fordon smog certifiering i Kalifornien
  Vilka är funktionerna av en generator?
  hur ändrar strålkastarnas lampor i ditt 1998 corvette
  hur byta batteri i en BMW X5
  hur man byter bränsle filter på en 2004 förorts