hur man använder gummi balsam

hur man använder gummi balsam

Gummi balsam är en lättanvänd produkt som kan förlänga livet på många poster i ditt hem. Gummi balsam fungerar på fönster och dörr tätningar, stövlar och skor och andra föremål av gummi som flottar eller vadare fiske. Med tiden kommer gummi torka naturligt ut och när det blir sprött det kan spricka vilket kommer att minska sin effektivitet. Förhindra att detta händer genom att behandla dessa punkter med gummi balsam så att de stannar mjukt och smidigt och finnas kvar i år

Du behöver:.
Mild handtvål.
Hink.
Varmt vatten.
Rag.
Gummi balsam.
Ren trasa.


1.
Blanda lite mild handtvål i en hink med varmt vatten. Du behöver inte en massa tvål, precis tillräckligt för att ta bort smuts från gummit innan du ansöker gummi balsam.
2.
Doppa en trasa i såpvatten och sedan vrid ur den. Torka den över gummi för att ta bort synlig smuts. Bli inte gummit genomblöta med tvålvatten som tvål kan orsaka att gummit torkar ut och verkligen besegra tillämpning av gummi balsam.
3.
Skölj trasan i kallt vatten och torka av gummi att undanröja eventuella återstående tvålrester.
4.
Spray ditt gummi balsam på en ren trasa och bara torka den på gummi. Om gummi ser våt, ge det ett par extra våtservetter att ta bort överskott gummi balsam.

Tips och varningar


 • Håll gummivaror borta från solen och dåligt väder om det alls är möjligt att förlänga deras liv. Naturligtvis kommer gummit balsam hjälpa till att skydda dem, men det slår inte skugga och en ren och torr plats.


 • Relaterade artiklar


  hur man ändrar min vindrutetorkare på en 2003 Camry
  hur man byter en 2002 Subaru Legacy H1 glödlampa
  hur du tar bort bromsljuset på en 2006 Ford F150
  hur man installerar en syresensor på en 1990 Dodge
  stater som inte kräver främre registreringsskyltar
  hur man byter strålkastarna på en 2002 Jeep Grand Cherokee
  hur man får vatten fläckar av lastbilar
  hur man byter bränsle filter på en 2004 förorts
  hur man kan kontrollera motorn koden på en 1994 Chevrolet lastbil
  hur man installerar Bosch lambdasonder