hur man ändrar auto Struts

hur man ändrar auto Struts

Auto struts se till att din bil är stabilt när det körs, särskilt över ojämna vägar. Slitna auto stöttor kommer att resultera i bilen studsar och skakar runt, vilket är dåligt för de stötar och ram av bilen. Av denna anledning är det viktigt att ändra auto struts när du börjar lägga märke till att detta sker. För att ändra din auto fjäderben, behöver du en fjäderspännare. Om du inte äger en, kan du hyra en från en lokal auto butik. Ändra auto struts kräver vissa kunskaper med bildelar och verktyg, och om du inte känner dig bekväm att ändra stöttor på egen hand, bör du ha en professionell mekaniker göra det åt dig.

Du behöver:
Skyddsglasögon
. Arbetshandskar.
Fjäderspännare.
Bil-uttag.
Däck verktyg.
Hylsnyckel.
Ersättning stöttor.


1.
Ställa bilen domkraften under öppningen nära en av de bakre hjulen på bilen, sedan arbeta domkraften för att lyfta bilen från marken.
2.
Avlägsna bultarna med däcket verktyget och ta bort däcket, vilket gör att du placera en pallbock under de sidan av bilen där du arbetar. Skruva loss krängningshämmare end link från fjäderbenet.
3.
Ta bort bultarna som håller bromsen linje till fjäderben. Skruva av locket som täcker fjäderben, tillsammans med muttrarna som håller den på plats och dra sedan staget luckan.
4.
Ställ in fjäderspännaren genom att försiktigt dra isär de två största " Hajen "på enheten.
5.
Fäst varje käke av kompressorn till vänster och höger sida av fjäderben spole, respektive genom att hålla den öppen över varje sida sedan långsamt släppa taget , vilket gör att käftarna att knäppa på plats. Vrid dra fast bult av kompressorn med nyckeln. Detta kommer att lossa fjäderbenet våren. När det lossnar, kan du Ratchet av huvudströmbrytaren fjäderben bulten.
6.
Sätt i det nya fjäderbenet, sätt sedan in alla skruvar, muttrar och staget locket och dra åt dem alla på plats .
7.
lägga däcket igen och sänka bilen med domkraft. Upprepa dessa steg för de andra strut.

Tips och varningar


 • Du kan spraya muttrar och bultar med penetrerande vätska, låt det ställa i. Det kommer att göra dem lättare att ta bort.
 • alltid skyddsglasögon och handskar när man använder en fjäder kompressor. Om en del skulle komma lös, kan det flyga upp och skada dig.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en 1993 strålkastare Ford Probe
  om sandblasters för hemmabruk
  hur du tar bort bromsen övergången från en 1987 BMW
  hur man rengör en EGR i en Ford F150
  hur man byter strålkastare i en 2006 Dodge Stratus SXT
  hur man byter en positiv batterikabeln på en 1999 saturn
  hur man återuppliva ett dött bilbatteri
  hur du ändrar bränslefiltret på en F-150
  hur kontrollerna av vätska servostyrning på en 2001 VW Jetta TDI
  typer av auto kompressorer