hur du ändrar strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am

hur du ändrar strålkastare på en 2001 Pontiac Grand Am

Övertid får strålkastare i 2001 Pontiac Grand Am bränna ut eller skadas. Strålkastarna i din Grand Am är en viktig säkerhetsfunktion eftersom de ger föraren bättre sikt när väderförhållandena är dåliga eller i nattrafik timmar när det är mörkt. Det är viktigt att byta ut en trasig eller skadad strålkastare omedelbart för att förhindra en trafikförseelse och att garantera säkerheten för dig och andra förare på vägen

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Ersättning strålkastare.


1.
Placera Pontiac Grand Am i parken och tillåta fordonet att sitta i tjugo minuter. Detta gör att delar hinner svalna helt, förebygga eventuella brännskador.
2.
Öppna huven på Grand Am med huven frigöringsspaken hittades inne i fordonet under rattstången. Spaken skall märkas "hood".
3.
Leta upp strålkastare som behöver bytas ut och märker metal bandet runt strålkastarna. Detta metal bandet säkrar strålkastare fixturen på plats. Ta bort skruvarna längs metal-bandet med hjälp av lämplig skruvmejsel. När alla skruvar är borta, kommer metal-bandet glida lätt.
4.
Ta bort strålkastare enhet genom att försiktigt dra ut det ur plats. Koppla den elektriska kontakten på baksidan av enheten.
5.
Sätt in den nya strålkastare enhet på plats och anslut den elektriska kontakten. Placera metal-bandet runt strålkastare och ersätta varje skruv. Skruvar dras åt ordentligt för att säkerställa att strålkastarna enheten är ordentligt på plats. Upprepa denna process för de andra strålkastare, om så behövs. Stäng huven på Grand Am.


Relaterade artiklar


hur man byter olja på en 2003 Ford Ranger
hur du ändrar strålkastarna på en 2003 Toyota 4runner
hur du tar bort fönster färgton i fordon
hur man kan eliminera statisk i en bilradio
hur man byter en 2002 Pontiac Grand Prix strålkastare
hur man byter strålkastaren på en ml320 mercedes
vad som orsakar bilbatteri korrosion?
hur man återställer en tjänst motor snart ljus
hur man installerar ett filter på en 1988 supra turbo
hur du ändrar bränslefiltret på en 1991 GMC Sonoma