auto säkerhet verktyg

auto säkerhet verktyg

En automatisk säkerhet verktyg är en enhet eller instrument som hjälper dig att skydda dig eller fly från en dålig situation medan du kör. Enligt National Safety Council, förekommer över 12 miljoner bilolyckor varje år. Förutom olyckor, många förare befinner sig i gemensamt men potentiellt farliga situationer vid körning, som att få en punktering medan på en motorled eller bryta ner i ett knepigt läge. Auto säkerhet verktyg komma till nytta i alla dessa situationer.

Auto Escape Verktyg

Om en förare är instängd i ett fordon, kan en automatisk flykt verktyg honom eller henne att komma ut i säkerhet. Verktyget innehåller ett rakblad för att skära ett bilbälte snabbt och en hård metall punkt som kan krossa en bil fönster snabbt att föraren att fly. Dessa verktyg är tillräckligt små för att hänga nära instrumentbrädan eller från en nyckelring. Populära auto fly verktyg inkluderar Life Hammer och ResQMe verktyget. Du hittar dessa verktyg på din lokala Biltema.

Vehicle Security Systems

En bil trygghet och säkerhet anordning, som OnStar fordonets säkerhetssystem eller en vanlig bil larm, är ett ovärderligt auto säkerhet verktyg som kan rädda förarens liv i händelse av en olycka. Det OnStar säkerhetssystem är utrustad med vissa nya bilmärken och efterlyser en central larmcentralen förädling, om fordonet är inblandat i en olycka eller pressarna föraren en nöd knapp. Standard fordon larmsystem är också till hjälp auto säkerhet verktyg, eftersom många har panik knappar om föraren är i fara och behöver uppmärksamma hans eller hennes bil.

Auto Emergency Kit

Bildelar butiker säljer bilpaket nödsituation som komma till hands om du är i en farlig eller svår situation under körning. Satsen innehåller vanligen första hjälpen förband (bandage och antiseptiska medel), kottar neon för att varna andra förare, bogsera linor, kablar jumper, ett däck inflation maskin, ficklampa, och filtar. Detta Vägassistanskåren kit kan hjälpa dig att lösa ett antal incidenter på egen hand, liksom punkteringssäkra däck, tomma batteriet, och mindre skador på grund av en kollision, och skydda dig när du är på resande fot.


Relaterade artiklar


hur man får vatten fläckar av lastbilar
hur man byter däck på 2007 Pontiac G6 gt
hur man byter en 2001 Honda Civic VTEC luftfilter
hur man byter en sensor syre utsläpp i en 2005 Altima
hur man byter strålkastare på en 2000 Nissan Maxima
hur du ändrar Serpentine belt på highlander
hur man byter en fläktrem på en Chevrolet 1500
hur ändrar luftkonditioneringen filtret i en 2005 Dodge Magnum
hur man återställer radio i ett 1998 Range Rover
bromsdamm förebyggande