hur man rapar en luftficka i kylaren på en Ford Escape

hur man rapar en luftficka i kylaren på en Ford Escape

Ford Escape är en populär liten SUV som finns i både regelbundna och hybrid motortyper. The Escape är en fyrdörrars bil som Ford i allmänhet erbjuder ett lägre pris, vilket bidrar med sin totala försäljning popularitet. The Escape kan ibland ha radiator problem och luftfickor kan form som kan störa bilens prestanda. Rapningar en luftficka ur kylaren på en Ford Escape kan ta lite ansträngning, men du kommer att märka förbättrade reglage omedelbart

Du behöver:.
Kylvätska.


1.
Fyll kylaren med en 50/50 blandning av kylmedel och water. The radiator behöver fyllas till toppen. Om din kylvätskan är förblandad kommer ytterligare vatten är inte nödvändigt.
2.
Fyll kylvätska oljebehållaren med samma blandning av kylmedel och vattnet. Fyll den till sin helhet och ersätter den gemensamma jordbrukspolitiken.
3.
Kör motorn medan kylarlocket är avstängd. Håll ett öga på din motortemperaturmätare medan du gör detta. Du vet att radiatorn har rapar när kylvätskenivån plötsligt sjunker, och du kan se luftbubblor flyter upp till ytan av kylvätska.
4.
Fyll kylaren till kapacitet och ersätta kylarlocket.
5.
Kör bilen. Om motorn temperaturen börjar överstiger normala nivåer, kan det finnas en annan bubbla som rapar ut, och det kräver mer kylvätska. Fyll behövs när motorn är sval.

Tips och varningar


 • Om din motor temperaturen går in i det röda eller om du får en varningslampa när som helst om temperatur, stäng av motorn omedelbart och låter det svalna.
 • aldrig bort kylarlocket när motorn är varm. Kylvätskan blir kokhett och är under högt tryck. Att ta bort locket kan resultera i svåra brännskador som kylvätska tränger ut under högt tryck.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter differential olja i en F250
  hur man återställer underhåll ljus på en jeep
  hur du ändrar Serpentine belt på highlander
  hur man byter den primära syre sensorn i en medborgerlig
  hur man byter bränslefiltret på en ’86 Ford Ranger
  hur man kan hoppa igång en 2001 skalbagge
  hur man kan kontrollera kompression på 1990 Chevrolet Corvette
  hur ändrar kabinen luftfiltret i en escalade
  hur man ändrar den bakre torkarbladet på en 2006 Toyota RAV 4
  hur du tar bort en Silverado streck