hur man byter takbelysning i en 2002 Dodge Dakota

hur man byter takbelysning i en 2002 Dodge Dakota

Den takbelysning i det inre av din Dodge Dakota lastbil använda mycket små lökar som kan pågå under obegränsad tid så länge du inte håller på belysningen under lång tid. Om du behöver ändra en kupol ljus, kan det vara ett mycket enkelt förfarande. Kupolen lätt montering på 2002 Dakota har en så enkel installation som du kanske kan ändra ljuset utan några extra verktyg-även om ett par verktyg kan hjälpa till att göra det ännu enklare

Du behöver:.
Nyckel .
Liten platt skruvmejsel.
Dome glödlampa.


1
Koppla lastbilens negativa batterikabeln från insidan av motorrummet. -Lossa muttern kabelklämman för den svarta kabeln med en skiftnyckel och dra kabeln från batteriet terminal.
2.
Bänd bort takbelysning objektivet på vänster sida med hjälp av fingrarna eller en liten, platt skruvmejsel. Objektivet kommer att svänga ner på sin högra sida gångjärn som en lucka, att ge tillträde till glödlampan.
3.
Dra glödlampan ur huset. Det är en liten, cylinderformad lampa ansluten till två uttag på motsatta sidor, ungefär som ett batteri. Du bör kunna dra ut den med pekfingret och tummen.
4.
Installera glödlampsbyte ljuset genom att trycka och knäppa fast den på plats inom sina två uttag inom bostadssektorn och sedan flip linsen uppåt och knäpp fast den på plats, täcker upp lampan.
5.
Anslut batterikabeln till den negativa batteripolen och dra åt klämman muttern.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en 2007 saab 93
hur du ändrar bränslefiltret på en 1991 GMC Sonoma
korrekta sättet att rotera däck
hur man rengör IAC ventilen på en 1990 ford pickup
hur man byter ett bälte i en GMC Sierra
fördelarna med en sändning kylare
hur man byter generatorn bältet på en 1990 toyota pickup
Felsökning larmet tangenten på ett kvicksilver bergsbestigare
hur man byter en sväng signal på en 2002 ford focus
hur du tar bort vindrutetorkarblad från 2005 Lexus