hur man byter en strålkastare på en 2003 Altima

hur man byter en strålkastare på en 2003 Altima

Om du behöver ändra en strålkastare på 2003 Nissan Altima, kan du anta att det är en enkel uppgift. Tyvärr ersätter en strålkastare på denna bil mer komplicerat än för de flesta andra fordon. Du bör låta minst en timme för den här uppgiften om du inte är van att arbeta på din Altima

Du behöver:. .
Ratchet
Hylsnyckelsats.
Byte glödlampan.
Ren trasa.

förarsidan


1.
Leta guld fästet som håller luften rutan till fender. Ta bort skruven som håller denna konsol på plats. Ta fästet och placera både bulten och fästet i en lock behållare.
2.
Dra bort klipp som håller luftfiltret på plats. Ta bort luftfiltret. När du tar bort filtret, kan du lyfta ur toppen av luft lådan.
3.
Leta Ram Air församling mot den främre stötfångaren på förarsidan. Dra röret ur församlingen. Lyft resten av luften lådan ur bilen.
4.
Vrid runt plastkåpan bakom strålkastare medsols medan står framför bilen. Dra locket ut ca 4 inches. Locket har en packning som hindrar dig från att helt ta bort locket.
5.
Tryck glödlampan klippet ner och till vänster. Ta bort glödlampan. Täck glaset på den nya lampan med en ren trasa så du inte får olja från huden på glödlampan. Byt lampa och återställa klippet för att låsa den på plats. Sätt tillbaka locket genom att vrida den moturs.
6.
Tillbaka den nedre delen av luften rutan väduren luftslangen, luftfiltret och upp i luften rutan. Den nedre delen av luft boxen har två gummi pinnar som du måste anpassa hål i luften loge. Rikta in piggarna och tryck ner hårt. Sätt konsolen på plats och ersätta den bult som håller fast fästet.

Passagerarsidan


1.
Bort de två skruvarna som håller kylaren svämmar över på plats. Flytta överströmningsflaskan ur vägen, hålla den i upprätt läge.
2.
Leta fästet bakom en av bultarna du tog bort. Konsolen skruvas i framskärm. Avlägsna bulten. Placera skruvarna och fästet i en lock behållare.
3.
Ta av strålkastare locket och byt ut glödlampan på samma sätt som för förarsidan strålkastare.
4 .
Byt bulten till fästet. Placera kylaren överströmningsflaskan och ersätta bultarna för att fästa den.

Tips och varningar


 • Markera strålkastare täcker och lampmonteringen innan du tar bort kåpan. Detta gör det lättare att anpassa täcka efter att du har bytt glödlampan.


 • Relaterade artiklar


  vad betyder översätta sae till?
  hur man byter en syresensor i en 2003 hyundai tiberon
  vad är orsakerna till bromsen skrika?
  hur du lägger liv till ett bilbatteri
  hur man byter ett oljetråg på en 1995 Ford F150
  hur du tar bort dekaler från tonade bilrutor
  hur man byter oljefilter i en Duramax diesel
  hur du ställer ford 302 timing
  Felsökning strålkastarna på en 1996 Ford Taurus
  EGR-ventilen underhållsrengöring