hur man förhindrar rost på en last förankringsmekanismerna kedja

hur man förhindrar rost på en last förankringsmekanismerna kedja

Fyll surrningsbeslag kedjor används i baksidan av pickup bilar att hålla stora objekt säker på flaket. Tie-down kedjor är fästas på insidan av flaket. När ett stort objekt (en skoter, en fyrhjuling, en jet ski, och så vidare) är placerad i flaket, är tie-down kedjor drog över objektet (er) och säkrade i flaket. Men när dessa kedjor är utsatta för väder och vind (syre, regn, vattenånga osv) de kan börja korrodera. Om kedjorna rost de kan bryta isär och inte till någon nytta. För att säkerställa detta inte sker, måste du undvika kedjorna från rost. Du kan göra detta genom att måla dem

Du behöver:.
Stora sopsäckar eller presenningar
. 1 burk akryl sprayfärg.
Luddfri trasa.


1.
Lägg ut flera stora soppåsar eller presenningar i ett väl ventilerat utrymme som ett garage. Placera en längd på kedjan på soppåsar.
2.
Köp en akryl sprayfärg från alla hem-förbättring butik (du kan köpa färgen i en färg eller du kan även måla kedjor i "metal" färg). Skaka spray-färg kan ordentligt.
3.
Spraya kedja som börjar på toppen av kedjan. Spray kedjan på nära avstånd (4 till 6 inches från kedjan) för att säkerställa att insidan av kedjorna är ordentligt målade också.
4.
Låt två till fyra timmar för kedjan för att torka. När torkade, vänd kedjan över och upprepa steg 3 för att se baksidan blir målade också. När du är klar, upprepa steg 3 och 4 på den andra kedjor som du har. Låt hela 24 timmar för kedjorna att helt torr innan den används.
5.
Undvik kontakt mellan kedjorna och vatten /fukt när du inte använder kedjorna. Istället för att lämna kedjor i din flaket när de inte används, förvara dem på en torr plats. Du kan placera kedjor i stora sopsäckar och hålla dem i källaren. Att hålla kedjorna borta från vatten förhindrar rost.
6.
Torka bort kedjor när de blir blöta. Använd alltid en luddfri trasa för att helt och torkar ordentligt kedjor när de har kommit i kontakt med vatten, regn eller tung luft fukt.


Relaterade artiklar


hur man installerar en o2 sensor i ett 1989 240SX
hur man kan förhindra ackumulering bromsdamm
hur man fixar en läcka i en Jeep Wrangler sufflett
hur man byter en strålkastare i en 2003 GMC Envoy XL
hur man installerar en högskola fördelarlocket
hur man byter olja i en 2007 Santa Fe
hur man byter bromsklossar disk
hur du tar bort batteriet från en 2000 PT Cruiser
hur man byter termostat på en 2003 Chevy Impala
hur ändrar transmissionsolja i en 1989 honda